Kapr Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 udělal sem všechno podle návodu a nic :-( ikonka Nero se mi v PS3 nezobrazilo...co s tím ? poradí mi někdo? mám fw 3.40 jo VY*** se na to a udelej to pres media server :)...je to 100x jednodussi a lepsi :) sam to tak mam...proste nainstalujes PS3 media server do PC a zapnes...a je to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Mám problkém pomocí mkvmerfe jsem u mkv nastavil dfault stopu češtinu u titulků a eng jsem dal NO. V ps3 jsem v nastavení videa nastavil czech, ale vždy, když spustim tento film tak mi jede v eng s eng titulky. jak tento problém opravit?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 No a mas v tom mkv pojmenonavou stopu jak cze? pac to je indetifikace pro prehrani...jestli tam mas und, tak se pak nediv, ze ti porad skace eng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johann Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Něco v nastavení PS3 Media Serveru není ok. Sám jsem ripnul cca 50 Blue-ray filmů z BD kotoučů pomocí ANY DVD HD - http://www.slysoft.com/en/ na HDD v notebooku (NTB) a po uložení musíš mazat všechny bonusy a další co byly navíc na BD kotouči). Pak poté pomocí tsMuxer 1.10.6 musíš vymazat všechny titulkové a zvukové stopy cizích jazyků, kromě českého DD 5.1 a znovu uložit na HDD v NTB. BD film se zmenší někdy až o 15 GB na konečných cca 35 GB (např. AVATAR). Pak na NTB a routeru musíš vypnout firewall jinak PS3 pomocí PS3 Media Serveru NTB, kde jsou uložené na HDD ripnuté BD filmy nenajde!!! A poté se přes PS3 Media Serveru pomocí copy na PS3 zkopíruje přes LAN a router krásně celý film a velikost musí být naprosto stejná jak na HDD v NTB, tak i na HDD v PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Mám problém. Když si pustim film 720 tak se mi stane, že se obraz zrychlý. Jak to řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiky Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 sry lide ale sem linej jde kdyz to propojim pouzivat pc jako TV? :D xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodier Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 nechci rejpat, ale nestaci klasicke windowsovske sdileni? na co si zasirat pamet dalsim share serverem? faktem je, ze tohle facha asi spolehliveji co.. zkousel presto teda nekdo kopirovat nejake JB hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 nevím jestli to tu někde je ale chtěl bych se zeptat jestli to lze udělat i s notebookem že jen zapnu wifi v něm a tak bych přenášel soubory a už někdo skoušel JB hry? jo a jdou přenášet jb hry přes mediaserver?nebo je to jen na filmy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robi2420 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Co potřebujete : PS3 s firmware 1.80 ( nebo vyšší ) Router Siťovej kabel , ktery každý dostane k PS3 Program Nero 8 ( pokud nemate tak tady je link ) http://www.torrentleech.org/download.php/61961/NERO.8.ULTRA.EDITION.DVD.PROPER-ADDICTION.torrent Návod 1. Spusťte program Nero MediaHome v Start » Všechny programy » Nero 8 » Sdílení » Nero MediaHome Otevře se vam okno - Zaškrtneme položku Sdílet veškerý obsah indexovaný aplikací Nero Scout 2. Program Nero MediaHome nevypínejte a sputíme program Nerou Scout abychom si nasdíleli obsah. Běžte do Start » Všechny programy » Nero 8 » Nástroje » Nero Scout -Spustí se vam okno . Postraně máte Indexování,Složky,Soubory a Internetové služby. Tak dejte Složky .A vyberte co chcte zdílet s PS3. ( Třeba hudbu nebo fotky , filmy ) Až vyberete co chcete zdílet. Tak dejte použít. A Postraně najeďte do INDEXOVÁNÍ. a ZAMÁČKNĚTE index. ( TEĎ TO BUDE CHVILKU TRVAT NEŽ SE TO NAINDEXUJE ) Až vše bude na INDEXOVANÉ tak dejte OK. 3. Vraťte se do programu Nero MediaHome -Klikneme v něm na položku Síť a zaškrtneme v něm naší síťovou kartu. -Další položkou je položka Zařízení, kde zaškrtneme Automaticky povolovat novým -Poté už jen klineme na Stav a dáme Spustit server . V PS3 by se vám teď měla objevit ikonka programu NERO 8. Věci jdou i skopírovat do PS3 . Stači jit v PS3 na ikonku Nero 8 . A tam si vybrat co chcete spustit nebo skopírovat na HDD Pokud jste vše udělaly správně tak v PS3 by se vám měla objevit nová IKONA . viz obrázek Odzkoušeno funguje ahoj.som tu new,tak som stoho este lama,tak sa ta stem spytat....vsetko som spravil podla tvojho navodu,vsetko je ok ikonky v ps3 sami vytvorili to je ok...problem je vtom ze neviem ako dostanem do ps3 foto filmy mp3.....a hlavne mi ide o subory MKV.za info vopred dakujem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ex1tus Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Zdravíčko, určitě se zkuste poohlédnou tady http://www.pcporadenstvi.cz/. Jedná se o vcelku mladý web, díky obrovské snaze autorů však nenarazíte na jedinou překážku, přes kterou byste se s jejich pomocí nemohli dostat. Rozhodně doporučuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proluxis Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Lidičky jak mám nasdílet obsah v Windows Media Playeru 11 aby jsem to dostal do PS3..díkes jsem lama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saj Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Mam problem s PS3 Media Serverom. Ked skopirujem nejaky film do PS3, nefunguju titulky. Ak ten film len spustim pomocou media servera, titulky funguju (ale nezobrazuje ř,ž,ů......) - na PC mam zlozku, v nej film a titulky pomenovane presne ako film. Ako docielim toho, aby mi film skopirovany na HDD PS3 fungoval aj s titulkami ? Skusal som najst odpoved na googli, ale marne. Ta zla diakritika sa odstrani asi nastavenim MEencodera, resp. Subtitle Codepage.. Ale ide mi o to prehranie filmu aj tituliek ak to skopcim na hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saj Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 nikto nic ? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 1, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Musis dat titulky bud napevno do obrazu primo a nebo http://console-forum.net/tema/27584-pridani-titulku-do-avi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kirk898 Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Zdar,prosim te nestacil by switch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BenDueste Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Co potřebujete : PS3 s firmware 1.80 ( nebo vyšší ) Router Siťovej kabel , ktery každý dostane k PS3 Program Nero 8 ( pokud nemate tak tady je link ) http://www.torrentleech.org/download.php/61961/NERO.8.ULTRA.EDITION.DVD.PROPER-ADDICTION.torrent Návod 1. Spusťte program Nero MediaHome v Start » Všechny programy » Nero 8 » Sdílení » Nero MediaHome Otevře se vam okno - Zaškrtneme položku Sdílet veškerý obsah indexovaný aplikací Nero Scout 2. Program Nero MediaHome nevypínejte a sputíme program Nerou Scout abychom si nasdíleli obsah. Běžte do Start » Všechny programy » Nero 8 » Nástroje » Nero Scout -Spustí se vam okno . Postraně máte Indexování,Složky,Soubory a Internetové služby. Tak dejte Složky .A vyberte co chcte zdílet s PS3. ( Třeba hudbu nebo fotky , filmy ) Až vyberete co chcete zdílet. Tak dejte použít. A Postraně najeďte do INDEXOVÁNÍ. a ZAMÁČKNĚTE index. ( TEĎ TO BUDE CHVILKU TRVAT NEŽ SE TO NAINDEXUJE ) Až vše bude na INDEXOVANÉ tak dejte OK. 3. Vraťte se do programu Nero MediaHome -Klikneme v něm na položku Síť a zaškrtneme v něm naší síťovou kartu. -Další položkou je položka Zařízení, kde zaškrtneme Automaticky povolovat novým -Poté už jen klineme na Stav a dáme Spustit server . V PS3 by se vám teď měla objevit ikonka programu NERO 8. Věci jdou i skopírovat do PS3 . Stači jit v PS3 na ikonku Nero 8 . A tam si vybrat co chcete spustit nebo skopírovat na HDD Pokud jste vše udělaly správně tak v PS3 by se vám měla objevit nová IKONA . viz obrázek Odzkoušeno funguje [TABLE=width: 72] [TR] [TD=width: 72]ps3 jailbreak 2 JB2 USB Dongle jb2[/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Návod dobrej a jednoduchej,ale spojim se akorát zkrze mega pomalou wifi,prosím vás,je mi tu někdo schopnej krok po kroku popsat jak se spojit pomocí kabelu?Ps3 a PC mam propojený,vše v tom neru nastavený jak má bejt ale ani prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Návod dobrej a jednoduchej,ale spojim se akorát zkrze mega pomalou wifi,prosím vás,je mi tu někdo schopnej krok po kroku popsat jak se spojit pomocí kabelu?Ps3 a PC mam propojený,vše v tom neru nastavený jak má bejt ale ani prd. Trochu málo informací, jak to máš zapojené přes router nebo na přímo kabelem, pokud na přímo máš křížený kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Asi jsem se spletl,já myslel,že to jde propojit jen a pouze pomocí kabelu,bez internetu,ale asi to bude tak,že to jde jen kabelem od netu,tedy internetové připojení pomocí kabelu.Stahovací rychlost netu mám 1,2 MB,to stahuji i zkrze wifi,takže kabel je mi k ničemu,rychlost se nezvýší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 Mam problem s PS3 Media Serverom. Ked skopirujem nejaky film do PS3, nefunguju titulky. Ak ten film len spustim pomocou media servera, titulky funguju (ale nezobrazuje ř,ž,ů......) - na PC mam zlozku, v nej film a titulky pomenovane presne ako film. Ako docielim toho, aby mi film skopirovany na HDD PS3 fungoval aj s titulkami ? Skusal som najst odpoved na googli, ale marne. Ta zla diakritika sa odstrani asi nastavenim MEencodera, resp. Subtitle Codepage.. Ale ide mi o to prehranie filmu aj tituliek ak to skopcim na hdd Z HDD Ti PS3 přehraje titulky pouze pokud jsou natvrdo v obraze. Já na filmy či seriály v EN s CZ titulkama používám PS3 Media Server. Tu zlou diakritiku o které píšeš, odstraníš tím, že na titulky použiješ kódování UTF-8. Pokud nevíš jak na to, tak je to naprosto triviální. Stačí titulky otevřít v poznámkovém bloku, dále dát Soubor --> Uložit jako --> a zde dole v kódování zvolit UTF-8 místo ANSI, které tam je původně. Pak už bude diakritika zobrazována tak, jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korovan Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Ide to na všetkých ps3???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 Dobrý den, mám dotaz. Jde PS3 propojit s PC přes Total Commander a do PS3 odesílat HD filmy 1080p a ty potom přehrát ? Mám jen official firmware :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2012 mkv v ps3 neprehraje musis si sformatovat flashku na format fat 32 a filmy musi byt ve velikosti max 4GB, pouzi napriklad mkv2vob ten ti filmi prevede a rozdeli pak pri prehravani si v ps3 nastav prehravat hned zasebou a skoro to ani nepoznas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 v teto dobe se kopiruji soubory do ps3 furt tymhle zpusobem a nebo uz je neco novyho ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Čerňanský Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 Zajímalo by mě sdílení souborů PS3 - MAC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.