eRik Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 (upraveno) Zdar, budu sem dávat pravidelně slevy na ps3 hry, co kde najdu, co budu vědět. Asi jako spousta z vás, sem tam rád chytnu něco zdarma nebo něco, na co si brousím zuby a je to zrovna v akcích a někdo prostě možnost to furt čekovat nemá, tak třeba vám tenhle seznámek pomůže :)... POKUD BUDETE CHTÍT, MŮŽETE MI DÁT PALEC A POKUD BUDE MÍT NĚKDO ZÁJEM I O PS+ SLEVY, MŮŽU JE TAKY PŘIDÁVAT, OČEKÁVÁM KRITIKU, POZITIVNÍ I NEGATIVNÍ, DÍK. Jsem si plně vědom také toho, že už tu něco podobného je, toto se spíše bude specializovat vyloženě na PSN. SLEVY: Akce k 20. výročí PSka: je tam i PS main theme k 20. výročí, opravdu pěkné. Assassins Creed 1: 142 Kč Assassins Creed 2: 159 Kč Assassins Creed 3: 269 Kč Burnout Paradise: Complete Edition 189 Kč Call of Duty 4: Modern Warfare: 549 Kč (jeblý activision tvl :D) Everybodys Gols (to stejne snad nikdo nehraje): 159 Kč God of War Ascencion: 289 Kč GTA 3: 109 Kč GTA 4: 136 Kč GTA 4 Episodes from Liberty City: 159 Kč GTA 4 Complete Edition: 189 Kč Infamous 1: 159 Kč Infamous 2: 289 Kč LA Noire: 269 Kč Max Payne 3: 136 Kč Midnight Club los Angeles Complete Edition: 136 Kč Need for Speed Hot Pursuit: 136 Kč Need for Speed Most Wanted: 189 Kč Ni no Kuni: Wrath of the White Witch: 136 Kč (můj tip na demo) Red Dead Redemtion: 219 Kč (můj tip na hru, pokud jste ještě nehráli) Resident Evil Super Bundle: 1149 Kč Resistance: 189 Kč Soul Calibur 5: 136 Kč (můj tip na hru, pokud jste nehráli, s kámošem dobrá rubačka -> zkuste demo samo nejdřív) Tekken Tag Tournament 2: 136 Kč Tomb Raider Digital Edition: 269 Kč Tom Clancy's Rainbow Six Vegas: 142 Kč Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 GOTY: 159 Kč Twisted Metal: 409 Kč Uncharted 2: Among Thieves 189 Kč (tak tady snad ani nemusím doporučovat... kdokoliv kdo má ps3 by měl nutně dojet celou serku) Uncharted: Drake's Fortune: 189 Kč Wipeout Complete Pack 189 Kč OSTATNÍ SLEVY: The Amazing-Spiderman 1: 409 Kč The Amazing-Spiderman 2: 549 Kč Destiny : 1299 Kč. Destiny Digital Guardian Edition: 1799 Kč Upraveno Prosinec 11, 2014 uživatelem eRik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Myslíš jako něco, co je tady http://console-forum.net/tema/22356-cenove-akce-vsechny-sem už bezmála sedm let a má přes 103 stran? :roll: Jinak doporučuju hlavně http://hry-playstation-3.heureka.cz/slevy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Svým způsobem jo, až na to, že to není aktuální, je to jiné a je to v jiné sekci. Tady bude vyloženě PSN. nic jinýho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.