mariyo Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Nááádhera!! tak co na ni říkáte? aspon z dema...:):bash::lol:8) Podle mého názoru se hra fakt povedla, a i když je až 01/2008 tak demo je návykové jak prase!!! Jsem zvědav i na vaše názory, tak pište!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Mě zatim žádný burnauti neohromili prostě totální arkáda, ale když to tu takhle píšeš tak to 100% vyzkoušim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariyo Odesláno Prosinec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 tak ti staří burnouti nic moc..ale toto je fakt revoluce v závodění! všichni zkuste!!! můžete hrát i online ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Prave stahujem (Xbox)... dam vediet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Uz to vyslo? :) dalsi hra co musim mit :D piste nazory ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 ^^ Vyslo demo :P plna vyjde v Q1/2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 tak me vbavili vsechny burnouti, ale tyhle paaradise sou fakt superovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Tak dnes rano stazeno a odpoledne sem ji vrubnul :P joooo musim rict fakt narez a dobree je to ze to ma online :D Jinak mi tam trochu vadi ze to ma jen dva pohledy ale da se to :D Doporucuju stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 ted hraju demo(x360)...celkem maras...ta volnost se mi libi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariyo Odesláno Prosinec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 jojo je to fakt bomba, stahl jsem ji hned ve čtvrtek jak vyšla na českém storu :) klidně sem napište nicky a můžeme si dát jedno kolečko a zapařit, stojí to fakt za to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 jojo je to fakt bomba, stahl jsem ji hned ve čtvrtek jak vyšla na českém storu :) klidně sem napište nicky a můžeme si dát jedno kolečko a zapařit, stojí to fakt za to :) já bych si s tebou rád zapařil jen kdyby fungoval ps3 x Xbox360 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Mě zatim žádný burnauti neohromili prostě totální arkáda, ale když to tu takhle píšeš tak to 100% vyzkoušim :D omg...burnouti byli vždy super hodnocení, jedná se o super zábavu...těch real simulátorů....které real vůbec nejsou už mám plné zuby jediné co z nich stojí za to je forza 2 (360), GT série (ps1-3), zbytek nuda nezáživné a prostreet ohroomné zklamání...burnouti budou každopádně super....a určitě zavalím....nicméně víc se těším na přelom leden-únor (devil may cry 4), březen (Silent hill 5) a pak neznámo kdy (Resident evil 5) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pego Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Podle mě to nejsou burnouti ale nějaký NFS... To co dělá Burnout Burnoutem jsem v tom demu neviděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 jj suepr hra (xbox360)...Volnost je super a ta rychlost je tam fakt znat... Plnou asi koupim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 tak pecička stáhnul jsem a stojí opravdu za to 9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 No neviem... graficky je to ohromne a co sa destrukcie tyka tiez ale pomerne mam v tom zmatok... ked idete ohromnou rychlostou, nestihate ani pozerat co kde je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 tyoe!! jsem se rozjel na maximálku a pak jsem to napálil do ostrůvku ... se to zpomalilo a auto se mi uplně zmáčko xD maras!!! xD chci plnu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariyo Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 To shadow.wizard: Ale o to právě jde!!! smažíš 300 vyhýbáš se v protisměru autům a najednou to nevybereš a v plné rychlosti do zdi....pak ty záběry..to je fascinující:D:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Supr hra....demo na PS3 je fascinujici...ale ProStreet je taky fajn.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Criterioni prostě umí dělat hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 taky sem stahoval(ps3) a je to dobry destrukce je celkem dobre zvladnuta akorat se mi nelibi 2veci : 1.zadny ridic v aute(chtel bych videt jak by se tam zmackal pri celnim narazu:D) 2.Kdyz uz tam udelali mesto tak mohli pridat treba i lidi at je to jeste vetsi prdel prijde mi to jako mesto duchu jinac az vyjde urco se po ni budu shanet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 nadhera, nadhera, nadhera. take preferuju trosku realnejsi zavodeni typu Toca, ale tohle je fakt narez! volnost, grafika, online...vse parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 No tak ridic by byl dobrej a chodci ale pak by ta hra nebyla pro takovy spektrum hracu protoze by tym byli krvavy nebo takovy sceny....me to vyhovuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Celkom ma svte mapa, na ktore (aspon v deme) nemozete zaznacit aky zavod chcete ist a mnoho krat sa mi stalo, ze som krizovatku prebehol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Celkom ma svte mapa, na ktore (aspon v deme) nemozete zaznacit aky zavod chcete ist a mnoho krat sa mi stalo, ze som krizovatku prebehol... Myslis to co je v NFS a midnight club, to GPS ?Mozna ve final verzi ale v demu neni treba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.