fany0 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Nemel by nekdo zajem dneska kolem 19hodiny si zahrat? Napr. trofej pro 8 hracu na stadione.Kdyz tak napiste nick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Kapa_CZ ale myslím že lidi neseženem :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Kapa_CZ ale myslím že lidi neseženem :( Mozna mam,uz jednoho. Zatim jsme 3.Kdyztak dame jine trofeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 ok mě právě chybý ten stadion abych získal platinovku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 ok mě právě chybý ten stadion abych získal platinovku! vždyt to nemusí být lidi z přátel, dal jsem to normálně s cizincema, připojil jsem se ke hře, kde bylo 7 hráčů a dělali tam challenges, pak jsem požádal zakladatele jestli tam nehodí tuhle challenge, on ji tam dal, všichni jsme se tam setkali a trofej byla doma... ale hodně záleží na tom, jací jsou ti lidé s kterými hrajete... občas hráči ty challenge dost ignorují nebo ten zakladatel nemusí vyhovět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 vždyt to nemusí být lidi z přátel, dal jsem to normálně s cizincema, připojil jsem se ke hře, kde bylo 7 hráčů a dělali tam challenges, pak jsem požádal zakladatele jestli tam nehodí tuhle challenge, on ji tam dal, všichni jsme se tam setkali a trofej byla doma... ale hodně záleží na tom, jací jsou ti lidé s kterými hrajete... občas hráči ty challenge dost ignorují nebo ten zakladatel nemusí vyhovět jj já vim že nemusí ale domlouvej se s někým "cizím". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 nesmíš na ně mluvit česky :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Jak je to mozne,ze mam 97% hry,chybi mi 3trofeje a kolega ma 92% hry. A ma,uz platinovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Jak je to mozne,ze mam 97% hry,chybi mi 3trofeje a kolega ma 92% hry. A ma,uz platinovku. Platinovku máš tuším už při 65%. Musíš mít všechny trofeje, které potřebuješ na Platinovku, tzn. všechny kromě DLC trofejí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Platinovku máš tuším už při 65%. Musíš mít všechny trofeje, které potřebuješ na Platinovku, tzn. všechny kromě DLC trofejí. JJ ja si to myslel,chybi jedna a potom dve fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Jeste mam jeden dotaz.Mam odjeto 99% zavodu podle mapy.Chybi mi jeden zavod a na mape ho nemuzu vubec najit.Co mam udelat.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Prosim nevi nekdo kde najdu na netu mapu. Kde jsou ukazany vsechny zavdy? Pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Prosim nevi nekdo kde najdu na netu mapu. Kde jsou ukazany vsechny zavdy? Pls help http://etheco.me.uk/Files/Burnout%202/Pictures/Burnout_Paradise_Event_Map.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SULiik Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Bylo by supr, kdyby zakladatel tohohle threadu upravil první příspěvek a hodil do něj všechny nicky lidí co mají zájem hrát online... 8) Kdo paříte Burnout budu rád když si mě přidáte :) nick: SULiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Ahoj. Pořád nemohu dodělat tu trofej, kde se máme sejít na stadionu. Byli by jste tak hodní se někdy sejít při této hře. Uděláme tuto trofej a můžete jít po svých. Byl bych vám moc vděčen. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Taky bych se potřeboval sejít u toho stadiónu moje PSN jméno KukiCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Tak si mne přidej Kapa_CZ. Už mi tu radili at vždy nepíšu zakladateli serveru, ale dnes už jsem byl na 10 a nikdy ani neodpoví! EDIT: Založil jsem vlastní server, mám jich 8, alevždy se najde nákej blbec, kterej nic nedělá! Tahle medaile je fakt na .......................... EDIT2: TAK PLATINUM JE DOMA!!! STÁLO MĚ TO ROK ŽIVOTA A PLNO NERVŮ! Ted ještě dodělat těch zbejvajícihc 10%. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Když hraju online tak mi to občas vypadává,nevím proč vždy to tam píše něco že mám špatně nastavenej firewall přitom u ostatních her všechno v pohodě jenom tady jsou problémy ale když to založim já nebo je tam míň lidí tak to nevypadává.Internet mám WI-FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Mám dotaz ohledně Cops N Robbers. Nevíte jak se v Burnout Paradise spouští závody Cops and Robbers ??? Nemohu na to přijít (ano jsem zakladatel :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 To je DLC, které musíš stáhnout.. Normálně to ve hře není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Já vim já mám všechny. A právě tam jsou některý trofeje, tak bych je rád udělal. Proto si chci založit cops and robbers server, abych to mohl určit co se bude dělat, ale nevím jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Tak to nevím.. Koupil sis to a Stáhnul si to na livu? Pokud jo, tak by se ti normálně měla otevřít nabídka v menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 ne na livu, ale na psn jelikož to je na PS3, nabídka v menu? Já tam ty auta mám, ale nevim jak spustit v onlinu ty challenge cops and robbers. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.