Rash182 Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 hosi tak presouvame to na pul 9.. neco sem musel delat. den: nevim, nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Rash: ok, budu ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Tak včera jsme si skvěle zahráli, pokud dnes budete mít čas a chuť, dal bych zas ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 ja dnes urcite ne. je fotbal a musim se ucit. Tak kdyztak zitra nebo nekdy o vikendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Tak co, dáme dneska přes noc ten burnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 ja bych sel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Chtelo by to nejak se domluvit ve vice lidech a zkusit zvladnout Lemmings... Pokud nevite o co se jedna, je to challenge pro 8 lidi, kde musi kazdy dat jeden Vertical Takedown u takove "budky" u upati utesu, ze ktereho se treba v Party Mode skacou Barrel Rolly. Problem je, ze na mape blika cerveny bod prave na miste tohoto utesu a vsichni si mysli, ze musi udelat Vertical Takedown skokem zeshora na nekoho dole. To je vsak nadlidsky vykon, je to asi 150 metru vysoke a proste se to takhle neda. Hned vedle je vsak schovana takova bouda, ze ktere udela Vertical Takedown i slepa babicka, jenze o ni nikdo nevi. Tudiz se musi ostatnim hracum, kteri nevedi co presne delat, rychle rozeslat zprava ve stylu "Follow me to clear this challenge!" a mit hodne nervu. Bohuzel v jednom ve dvou lidech je to proste neproveditelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 včera to nevyšlo, tak co dneska ? tak od 22 h do neurčita ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Sel bych, pokud se nas sejde vic (tak 4 aspon). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 tak se mnou se jeste uvidi. po te desate by to ale mozna slo.. no kdyztak dam vedet sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 tak třeba půjde ještě Lukez, včera chtěl, ale bylo nás málo... .Den jaké máš ID?, potom bych si tě přidal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Taky bych se pridal na Butnouty jestli nekdy date poslete PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Fenix: No tak mozna prave dneska :P How3n: Ja si te pak pridam, jestli budem hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 tak za hodku bych teda mohl. Den kdyztak to zaloz a a ja bych se k vam pak pripojil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 OK, tak zalozim to ve 22:30, vsem hodim invite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Tak jste poznali o cem je Lemmings... Celkem jsem kvuli tomu poslal 61 (!) zprav a stejne jsme to kvuli tem vypatlanym volum neudelali. Kazdopadne diky za hru a za trpelivost. Uz jsem ke konci vypadal asi takhle... http://dagobah.biz/flash/ahhhhhhh.swf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 :D jo fakt to bylo strasny kdyz nam asi dvakrat chybel jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 To jo no, jenom nevim k čemu dělat tu challenge lemmings, koukal jsem do trophies a tam za nic takového trofej není ne ? nebo jak se jmenuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Tak mne je treba naprosto jedno kolik mam Trophies, ja chci delat challenge, a ne Trophy. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 a tohle je jediná challenge, která ti chybí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Tohle je jedina, se kterou jsou potize... Zbytek se vetsinou zvladne na prvni az treti pokus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 jenom bych se chtel pochlubit ze mam vsechny billboardy, jumpy a smashe.. nashledanou :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 me zbejva 6 jumpu, jinak billboardy a smashe mam :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 tak dneska jsem se nastval... udelal jsem konecne 10 timed challangí, ale trofej mi to stejne nedalo, kdezto kamosoj se kterym jsem ty challange delal, to tu trofej dalo... tohle se mi stalo uz u LBP a je to nahovno....da nekdo burnout? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuCháč_cz Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Jo dneska jsme si dobre zaparili Lukez a kdyztak kluci pripiste si mě nick: suchac_CZ rad bych si zahral i ve vice lidech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.