SuCháč_cz Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Jo dneska jsme si dobre zaparili Lukez a kdyztak kluci pripiste si mě nick: suchac_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice26 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 čauky,potřebuju poradit, koupil sem si Burnouty Paradise a když se připojim na nejaky server hrat online tak me to vyhodí a hraju zase offline poradte mi jak to mám nastavit, aby to chodilo tak jak má díky.:bash::bash::bash:pokaždý mi to napíše network setting a nebo firewall koukal sem v nastavení ps3 ale nic tam není tak nevím čím to. Hraju taky BBC a to jede v poho. Tak nevím kde je chyba. Snad mi nekdo poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 ice: tak jestli ostatni hry jedou v pohode tak netusim cim to muze byt.. mozna tim NAT HEEEJ rybaku cekam! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice26 Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Tak už jsem to rozchodil bylo to v nastavení wifi routeru nastavil sem tam firewall přímo na burnouty a už v poho pařím online:D:D:D:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Ma uz nekdo Big Surf Island? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 no ja prave cekam na rybaka az prijde a koupi to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Ja cekam zas na svou skupinku... :cheesygrin: Mame to na US Store. x_x No aspon me to nerozptyluje od povinnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 ale skoda no.. myslel sem ze uz si to dneska zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Dobře jsme zahráli, škoda, že jsem už musel jít... šli byste zase dneska večer ?? btw taky bych měl docela zájem o ten Big Surf Island pack, našel by se tu někdo, s kým bych mohl utvořit 5ku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 právě hrajem asi ve 4 lidech, tak se kdyztak nekdo jeste pridejte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 tak ten big surf island je naprosto bozi! se musim drzet abych neudelal hned vsechno na jeden zatah :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Jdete dneska opět někdo na Burnouty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 ja bych sel, kdyby nas slo vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 to Luk3z: a ty máš evropskou verzi ? kdyby se našli ještě tři lidi, mohly bychom koupit ten big surf island pack taky, ne ? na EU store je to za 350 Kč, takže to vychází přesně 70 Kč na jednoho... to není zas tak strašný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 ^^ ja mam US verzi, a kupujem to parta lidí, se kterou jsme si koupili uz i party a legendary pack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 ok, sestavím tedy vlastní skupinku, snad se někdo najde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 nechce dát někdo teď online :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 rybak: ja a howen pujdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 tak šup šup :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Hodte mi link kde jste koupily ten mikrak taky poridim :D :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 hele tos dneska fakt hral ty? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 hele tos dneska fakt hral ty? :D No jiste a kdo jinej xD jsem to hral poprvy :) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 :D jsi jel jak po deseti pivech :D http://www.alza.cz/sony-ericsson-hbh-pv708-d93168.htm já mám tohle a jsem nadmíru spokojenej..... hodně dlouho totiž vydrží baterka mužeš mít ale i jakýkoliv jiný bluetoth handsfree, nebo pak USB headset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 ^^ Lukan: ja mam ten Official Playstation headset... http://www.playcentrum.cz/default.asp?kod=550103 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Tak kdo by dneska vecer dal? treba kolem devate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.