GameEs Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Uvidím jak stihnu školu ale možná bych mohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Trochu me zklamala (ne)rozlehlost a straslive male mnozstvi challenges v Big Surf Island... S rozlohou sice nic nenadelaji (ale aspon je to jinak skvele propracovane a docela sranda), ale doufam, ze jeste udelaji nejaky update s dalsimi challenges. Bohuzel kdyz vidim to cislo 500, tak to vypada, ze na nem to take skonci. :( EDIT: Tak uz tam mam uplne vsechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Potrebuju pomoct s online challenge!! O co jde? Online Freeburn Challenge pro 8 hracu - Lemmings. Potrebuju nabrat co nejvice hracu tady z fora, jelikoz s temi nahodnymi vypatlanci je tato challenge NEPROVEDITELNA. Chce to alespon 5 lidi, se kterymi se da domluvit. Kdy? Je mi to jedno, nejlepe nekdy vecer. Kdo by mel zajem mi pomoct a zaroven udelat Lemmings, tak sem napiste kdy mate cas (nejak trochu dopredu) a zkusil bych vytvorit termin, kdy se muze sejit co nejvice hracu. Diky. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 já se rád připojím, ale až příští tejden, teĎ jsem mimo domov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 V úterý odjíždím na dovolenou takže o víkendu jedině anebo až potom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 já můžu ode dneška skoro pořád....stačí napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 ja bych mohl az pozdeji vecer. a doufam ze zas nenarazime na samy idioty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Rash: Pozdeji vecer kdy? ;) Kdykoliv? Zatim bych to teoreticky videl na vikend, ale jeste chvilku pockam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 o víkendu taky mohu, stačí napsat... výjimečně tenhle víkend budu na playstu skoro pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Tak uz mi odpovedeli vsichni, komu jsem psal. ^^ Na zaklade vasich moznosti tedy stanovuju termin pro challenge takto... Lemmings - pokus fora №1 Kdy: SOBOTA 20. 6. ve 20:00 Seznam ucastniku: .Den GameEs marek_2080 Rash182 H0W3N Luk3z^ rybak kdyby nahodou mohl, tak at mi da vedet. ^^ Vsem pripojenym poslu invite a instrukce napisu do Chatroomu. Headset bohuzel nemam, ale princip challenge je jednoduchy. Kdyby mel nekdo pripominky, tak prosim dejte vedet... A nezapomente. ^^ Uz se o tu challenge snazim snad rok. :cheesygrin: Ve zkratce jde o to, ze kazdy z osmi hracu musi udelat Vertical Takedown pod utesem. Ze stometroveho utesu je to skoro neproveditelne, ale hned vedle nej je schovana bouda, ze ktere udela Vertical Takedown i slepy a bezruky. Bohuzel o ni nikdo nevi a domluvit se s neznamymi (a tupymi) lidmi je naprosto nemozne. Musime se tedy vsichni navzajem zlikvidovat u te boudy a modlit se, aby to zbytek hracu dokazal taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 dneska vecer sem myslel treba v 10 nebo tak. v tu sobotu nevim jestli zrovna nekde budu ale nak bysme to kdyztak udelali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Tak jeste dej vedet... Jak uz sam vic, nema to cenu, pokud nas neni co nejvic. :) A v sobotu zatim vypada potencionalni ucast docela slibne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 no dneska bych klidne taky dal, projet se po big surfu, udelat challange nebo proste jenom zavody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Chci se zeptat co má verze Ultimate navíc? chci udělat pack všech 4 přídavků do BP (1025Kč -- na osobu 205Kč) tak jestli by toho někdo šel?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 v ultimate je party mode a motorky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Motorky jsou vsak jako DLC k dispozici zdarma na PS Store. BSI pry pridal 25 challenges s motorkami, ale nejak jsem nepobral, co jsou zac. :) Protoze Freeburn to nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Jen pripominam dneska ve 20:00 Burnout Paradise. Prosim o ucast, jak jsme se domlouvali, pokud jen trochu budete moci. ^^ Staci klidne na tu jedinou challenge! PS: Pak mi to klidne smazte, ale nechte to tu prosim do vecera. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Některým zvás ted přide odemne dopis (PS3) chci si vás přidat jelikož příští tejden mi má přijít BP Ultimate tak abych vás měl po hromadě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Pro informaci: Dela se tohle. ;) OK, bouda to zrovna neni, ale rozhodne se neskace z toho utesu, ale takedowny se provadeji tady: http://www.youtube.com/watch?v=KGEXCMs-G4A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 tak bych potreboval aby to bylo fakt v 8 a co nejrychleji pac pak musim jet pryc nebo co. plati to teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Vsem ucastnikum dekuji za hru. Ted muzu Burnout povazovat za dohrany. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Dá někdo teď Burnout?? jsem tam já a Rash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 hola hola.... já a huhla do toho asi půjdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 no ja se asi odpojim. vybil se me joystick tak sem hral asi 10min s usb kabelem metr a neco od televize a strasne se me udelalo blbe a boli me hlava :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 tak ted tam jsem ja a rybak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.