H0W3N Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 tak mám BSI, nechcete někdo dneska zahrát ? projeli bychom se po Big Surfu, kdo ho máte a nebo dělali nějaké challenge... hmm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Nedáme někdy. Rád bych si splnil některé úkoly :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 určitě bych zahrál, třeba ted o víkendu od 22 h ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Už se zdárně blížím k platinumce ale mám problém s dvěmi trofejemi. Prosím poradte mi jak na ně. (Omlouvám se za kvalitu. Foceno mobilem a ještě na CRT) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 1. ze kdyz jedes nekde tak zmackni R1 + L1 a zacne showtime, tam musis udelat rekortd...a takhle na 10 cestach... 2. nepotrebujes na platinu btw. sere me, ze mi to nezapocetlo goldku 10 Timed challanges.... to samy u LBP Complete all Tutorial levels Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 lukez: no pac si myslim ze je musis zalozit ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Dohodnem se na někdy aby nás bylo 8 a dáme všechny úkoly co jsou online. Mám čas pořád zejtra můžem třeba v 10ráno začít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 oni lidi také pracujou, takže takhle brzo i když ty máš prázdniny si s tebou moc lidí nezahraje :) ale jak jsem psal, tak bychom mohli dát v noci, takhle už jsme hráli několikrát, vid Luk3z ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 eee myslel jsem v sobotu já jsem o den šoupnutej. No mohli ale nevim. Zatim jsem napíchnutej v obýváku jelikož nemám pořádně velkou TV aby tam bylo něco vidět. Zkusim to. Snad tedy zejtra přijdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 tak co lidi, jdete dneska někdo na BP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 šli by jste v pondělí 17.8 od 20.00 na burnout paradise je třeba aby nás bylo 8 rád bych splnil náké trofeje prosím přidte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Nešli by jste hrát teda dnes moc prosím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 potrebuju na platinu trofej Send a mugshot or smugshot?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Bohuzel potrebujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Tak to je dost na hov*o kamerku se me moc kupovat nechce :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 já jsem měl kamerku od ps2, kupoval jsem si jí se hrou Eye Toy Play sports a náhodou jsem to zkusil a ono to fungovalo... kvůli platině bych taky jinak ps3 kamerku nekupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 jj funguje to taky sem tam pichnul eyetoy od kamose a jde to takze cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 muj pocitac: win xp sp2,procesor 2.1 ghz,geforce 7600gt, 1 gb ram..to asi nerozjedu co?mam tu hru staženou ale kdyz ji chci spustit tak mi to haze chybove hlasky(neodesilat),a crack i hra je v pohode pac to kamosovi jede :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 tak se koukni najed na http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/ je to jednoduchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 tak se koukninajed na http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/ je to jednoduchy ja vim ze nesplnuju pozadavky ale kamos to prave nejak zazracne rozjel na 2ghz procesoru :) je to divny ale je to tak (ja mu moc neverim,ale stat se muze cokoli :-D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 ja vim ze nesplnuju pozadavky ale kamos to prave nejak zazracne rozjel na 2ghz procesoru :) je to divny ale je to tak (ja mu moc neverim,ale stat se muze cokoli :-D)taky zalezi na tom co ti to podporuje a co ne... teoreticky by jsi to mel rozjet na nejmensi detajly hned nazacatku tak to tam uprav tak aby to sedělo na nejmenci a mel by jsi to rozjet s dobrym crackem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 taky zalezi na tom co ti to podporuje a co ne... teoreticky by jsi to mel rozjet na nejmensi detajly hned nazacatku tak to tam uprav tak aby to sedělo na nejmenci a mel by jsi to rozjet s dobrym crackem jj to sem udelal a nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 jj to sem udelal a nic :(ses si jistej ze si to spravne opatchval ??? (cracknul) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 ses si jistej ze si to spravne opatchval ??? (cracknul) patchovat to nemuzu pac to mam jako rip takze patch to nevezme a crack je taky ok,pac to kamosovi jede uplne v pohode uplne stejny rip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 patchovat to nemuzu pac to mam jako rip takze patch to nevezme a crack je taky ok,pac to kamosovi jede uplne v pohode uplne stejny riptak to nejspis nerozjedes ale mam zato ze tam si rucne muzes zvolit nastaveni , ale zdá se mi to divné protoze kdyz mas crack tak by ti to melo najet , nebo taky muzes skusit najit ful verzi např. uložto atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.