sx2000 Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Myslite si, ze se dockame tanku i na PS? Nebo to tak zustane ze budou tanky na xbox a letadla na ps:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Jen ať ta kravina zůstane u xboxu zlatej ale opravdu zlatej warthunder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 17, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 donnybsc: Opravdu velmi chytrý názor. K tématu: V nejbližší době na PSko hra určitě nevyjde a tou "nejbližší dobou" myslím minimálně rok či dva - berte s rezervou, PS4 už má Warthunder, takže je i dost možné, že se WoTka na PSko nedočkají hráči nikdy. Xbox si prostě koupil exkluzivitu, kterou si nenechá jen tak vzít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Jen ať si to xbox nechá, názor moc chytrý to nebyl, ale ze je to nejapna kravina to je pravda! Možná první dva roky to za něco stalo. Teď ti co to znají vědí. To už bych si zahrál radši Re-Volt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PankovJackie Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 Na Xboxu je podle hráčů větší kravina Warface (když v únoru vypínají servery) než WoT. War Thunder jsem bohužel neměl šanci vyzkoušet ,ale mohlo by to být na XOne. donnybsc - Jestli jsi WoT hrál jen na PC tak se ti nedivím , taky mi to nesedlo bez ohledu na to že sem to hrál na půjčeném počítači ,protože můj to ani nerozjede :-). Na xboxu je to lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.