vitacz1468626700 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 zdravim ma nekdo zkusenosti s konzoli xbox one+ assassins creed unity+black flag .... jde mi jen o to jestli konzole funguje v pohode nebo jsou nake problemy s ni ohledne toho chrceni[h=3][/h] [h=3][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Jo Já jí mám...ale o jaký chrčení myslíš? jako větrák?je slyšet ale ne tolik.a není divu to není X360..já jsem spokojenej určitě do toho jdi..ale taky musíš počítat s hrou která má chyby a to hodně ACU :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitacz1468626700 Odesláno Prosinec 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 no myslel to ze jak konzole vysla u nas tak byli nake problemy asi s tim vetrakem a hodne reklamacek bylo ....tak doufam ze uz to je v klidu at to nemusim reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 To ne spíš byli problémy s mechanikou ale to je minulost..ale i tak můžeš narazit na vadný kus i kdyby se nejednalo o alzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitacz1468626700 Odesláno Prosinec 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 to je pravda no doufam ze nenarazim :D .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Tak dej pak vědět bo si mě může přidat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Já mám s alzou negativní zkušenost, chrčel mi u ACU bundlu nejen větráček, co je normální, ale enormě chrčel hdd, tak sem ji vrátil. Teď sem si vzal z czc bundl s kinectem a co myslíte? Chrčí mechanika při vkládání disku...Je toto normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ContiHan Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Já mám s alzou negativní zkušenost, chrčel mi u ACU bundlu nejen větráček, co je normální, ale enormě chrčel hdd, tak sem ji vrátil. Teď sem si vzal z czc bundl s kinectem a co myslíte? Chrčí mechanika při vkládání disku...Je toto normální? Zajímá me,jak jsi dopadl. Taky bych chtěl Xko z CZC a přesně tenhle bundl,jestli to je ten za 12k. Tak me zajímá,co ta mechanika. Není to náhodou normální? Aby jsi třeba nevracel Xbox kvůli věci,která je dana technologii a je na každém X1. Ale neslyšel jsem,tak nemůžu soudit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Ja mam X1 z CZC, mam teda Assasin´s budle a vse v pohode, zadne chrceni ani mechanika pri vkladani disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ContiHan Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Tak dneska dorazil X1. Verze jen s kinectem bez hry za 12k z CZC. Zdroj nechrci ani nijak frekvenčně nepiska. Xbox take nevydává žádné divné zvuky,ani mechanika. Při hraní navíc slyšet nic není,když mi hraje zvuk a když jsem v absolutním tichu,je slyšet,ze je zaply,ale nic zvláštního. Stejně jako mechanika,při čtení srovnatelná s jinou mechanikou z PC nebo NB. Myslím si,ze by nebyl problém spát v jedné místnosti se zaplym Xkem ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 taky nic neslysim...sice to valim pres vez na velky repraky,ale xko je tiche.Apropos panove...12 litru za xbox ...za to jsem ho koupil s kinectem a asi osmi hrama i s jeste asi 20 mesicni zarukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ContiHan Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 taky nic neslysim...sice to valim pres vez na velky repraky,ale xko je tiche.Apropos panove...12 litru za xbox ...za to jsem ho koupil s kinectem a asi osmi hrama i s jeste asi 20 mesicni zarukou. Jsou věci,u kterých mi je jedno,ze nejsou nové,ale u jiných,jako třeba tady konzole nebo mobil a určité by se ještě nějaké našly,u kterých bych to neprekousl. Tohle je podle me individuální pohled na věc a pokud to dotyčnému nevadí nebo na to ma,tak proč ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.