s3gi18 Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 Dobrý večer, chtěl bych Vám představit svůj multi-herní tým, který už funguje nějaký ten den. Naše herní organizace byla založená přibližně přes 10 dní. Od té doby se nám povedlo zvednout a udržet si návštěvnost, což nebylo vůbec těžké z důvodů, že tady už kromě kvalitních a stalých herních organizací (eSuba, eXtatus apod) není moc herních multitýmu. Herní organizace Game-Carbon momentálně funguje na herních sekcích ve hrách NFS World, League of Legends (Black a Blue tým) a Counter Strike Global Offensive (A a B tým), jak jste si mohli všimnout, tak kromě NFS World máme v sekcích po dvou týmech, příjde mi to lepší a budu dohlížet na to, aby naše sekce patřili do horní úrovně. Nebráníme se také i ostatním sekcím, například WoT, FIFA 15, NHL 09 či jiné herní sekce. NFS World B3D League of Legends - Black PanikaWoW JayJayCZ DovZ Xenibl CrAaCk League of League - Blue Maty Mause3X Froz Smajliczekk KoviYOLO Counter Strike Global Offensive - A Kryatic Desshall smyX DarkSouky EpiqfaiL Counter Strike Global Offensive - B Fmous Daster droideK Král V krátkosti jsem Vám představil herní sekce, pokud byste měli zájem o některou z mínovaných sekcí, není problém mě kontaktovat zde na foru. Navštivte náš web a FB stránku a dozvěte se více informací. WEB: http://www.game-carbon.cz FB: https://www.facebook.com/pages/Game-Carboncz/774584842579513?fref=ts Přejem krásné Vánoční svátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okurek Odesláno Červen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2015 Super, je dobře že tu vznikají i nové organizace - Chtěl jsem se zeptat, jak jste na tom teďka - co se zastoupení v jakých hrách týče + nějaké ty úspěchy? A ještě jeden dotázek, pokud stále fungujete plánujete i nějaké zastoupení v DOTA2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.