Frey Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 nechapu, nainstaloval sem si tendle firmware, vsecko jelo v pohode. No ale ted mi nejdou ISO hry, karta je najde, ale kdyz je spustim tak se mi nespusti ISO ale UMD. http://console-forum.net/showthread.php?t=10692 jel jsem podle tohoto navodu, PSP neni zrovna muj obor, nehrabu se vtom, mam to jen pro zabavu, tak me nesezerte za ziva :ziped: Nevite co s tim? nebo bude treba dalsi UG ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 nvm no, zkus tam dat 3,71m33-4 ja s nim su zatim spokojenej a de mi tam vsecko :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frey Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 no tak to bude asi problem, pokud chci UG na 3.71 tak me to napise ze pro instalaci je treba 3.52-3 nebo vyssi, jenze ja mam 4 a stejne to nejde, potom se psp resne a tim to konci :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 tak di dolu na 1,50 a pak zkus zase 3,52, nebo si tam hod 3,71 prez pandoru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 zkus 1 ) restore default settings v PSp Menu 2 ) format flash 1 v recovery menu/advanced 3 ) reinstal FW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 To mas urcite problem v FW.Kdyz Ti nejdou uz 2 veci.Jak ISO hry tak ani UPDATE na 3.71 M33.Udelej nejdrive ten format flashe 1 ,jak Ti radi tekken. Kdyz to nezabere ,tak to vidim na Unbricker V3 od Darka Alexe.Zkousej a uvidis ,ze neco zabere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frey Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 tak uz to vsecko bezi jak ma, stacilo dat HOME>a tam v polozce iso zmenit normal na M33 driver. Update na 3.71 jsem uz nezkousel, pokud vsecko funguje neni duvod. Jedine co mi vadi ze mi to prehazelo tlacitka, takze mam ted kolecko na potvrzeni, misto krizku, krizek jako back, coz bych mel radsi na trojuhelniku apod. tak update na 3.71 nejde, pise to to same. Nevite nekdo jak prehazet ty cudliky? :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 ty "čudlíky" přeházíš v recovery/registry hack..koukni do topicu Pro začátečníky je tam komplet popis recovery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frey Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Díky, jen nvm proc nesel ten update, takze az bude potreba tak budu muset neco vymyslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 To je divny s tim ,ze Ti jde to ISO.Prodoze kdyz jsi mel dany v VSH MENU -UMD ISO MODE na Normal,tak se Ti melo ISO spoustet ale jen s vlozenym UMD discem. Rozhodne se Ti diky tomu nemela pustit UMD hra.Rozdil v M33 drive je jen ten ,ze se Ti ISO ma spustit i bez vlozeneho disku.To same je i pri OE isofs,tak i Sony NP9660. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frey Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 pokud tam dam cokoliv jineho nez M33 tak iso nenabehne, mozna to je divny ale je to tak :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 V tom pripade jestli ti to moc nevadi ,tak s tim valci tak jak to mas. Ja bych z toho byl nervozni a urcite bych to nevydrzel a musel bych to predelat,aby bylo vse v poradku. Je to o tom jak moc Ti to vadi.Kazdopadne tam mas nejake chybicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frey Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 zatim je mi to celkem fuk, pokud to bude fungovat. Jinak asi jedina moznost je DG na 1.5, pak musim za 3.52-3 a potom bych sel rovnou na 3.71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 zkusil jsem: "umd normal mode"a iso se nespustilo psp se resetlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frey
nechapu, nainstaloval sem si tendle firmware, vsecko jelo v pohode. No ale ted mi nejdou ISO hry, karta je najde, ale kdyz je spustim tak se mi nespusti ISO ale UMD.
http://console-forum.net/showthread.php?t=10692
jel jsem podle tohoto navodu, PSP neni zrovna muj obor, nehrabu se vtom, mam to jen pro zabavu, tak me nesezerte za ziva :ziped:
Nevite co s tim? nebo bude treba dalsi UG ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts