Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

CF 3.52-4 iso hry


Frey

Otázka

nechapu, nainstaloval sem si tendle firmware, vsecko jelo v pohode. No ale ted mi nejdou ISO hry, karta je najde, ale kdyz je spustim tak se mi nespusti ISO ale UMD.

http://console-forum.net/showthread.php?t=10692

jel jsem podle tohoto navodu, PSP neni zrovna muj obor, nehrabu se vtom, mam to jen pro zabavu, tak me nesezerte za ziva :ziped:

Nevite co s tim? nebo bude treba dalsi UG ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

tak uz to vsecko bezi jak ma, stacilo dat HOME>a tam v polozce iso zmenit normal na M33 driver. Update na 3.71 jsem uz nezkousel, pokud vsecko funguje neni duvod. Jedine co mi vadi ze mi to prehazelo tlacitka, takze mam ted kolecko na potvrzeni, misto krizku, krizek jako back, coz bych mel radsi na trojuhelniku apod.

tak update na 3.71 nejde, pise to to same. Nevite nekdo jak prehazet ty cudliky? :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To je divny s tim ,ze Ti jde to ISO.Prodoze kdyz jsi mel dany v VSH MENU -UMD ISO MODE na Normal,tak se Ti melo ISO spoustet ale jen s vlozenym UMD discem. Rozhodne se Ti diky tomu nemela pustit UMD hra.Rozdil v M33 drive je jen ten ,ze se Ti ISO ma spustit i bez vlozeneho disku.To same je i pri OE isofs,tak i Sony NP9660.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu