Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 340
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Přestaňte furt brečet. To není možný...

přesně tak! To máte všichni doma jenom on-lineovky a žádnou hru kde je singl? To bylo brečení, že měli být konzole neustále připojené k internetu, a když nejsou, spadne net a můžete hrát singl, tak stejně jen brečíte a nadáváte Sony.

Jestli se něco Lizardu povedlo, tak to, že jste 3 dny strávili přenastavováním konzolí, routerů, hledáním na internetu, neustálým brečením a nadáváním atd.atd. Víte vůbec, že byly nějaké Vánoce?mimo to, že jste sežrali kapra a rozbalili ps4 pod stromkem?

Samozřejmě tu nechci nikoho napadat ;) Člověk si platí nějakou službu a očekává, že bude vše fungovat jak má. Ale vykřikovat všude, že očekávám náhradu škody za to, že jsem 3dny nemohl hrát mulťák, mi přijde víc než dětinské. Prostě se nep@seru ;)

Odesláno (upraveno)

Jj,není nad to vůbec nemít PS plus (mulťák mě moc nebere a indie her už mám plné zuby) a zrovna hrát GTA 5, které připojení nepotřebuje. Ale kámošovi jsem prodal Dragon Age Inquisition a ten si nezahrál ani singl chudák, protože se hra vždycky přihlašuje, ale přijde mi to divné, protože se přihlašuje na EA, nebo tak něco, takže by to mělo jít.

Edit: Jediné v čem má ta grupa pravdu je, že zpoplatnění mulťáku je sviňárna, ikdž mě se to moc netýká...

Upraveno uživatelem Susperian
Odesláno
přesně tak! To máte všichni doma jenom on-lineovky a žádnou hru kde je singl? To bylo brečení, že měli být konzole neustále připojené k internetu, a když nejsou, spadne net a můžete hrát singl, tak stejně jen brečíte a nadáváte Sony.

Jestli se něco Lizardu povedlo, tak to, že jste 3 dny strávili přenastavováním konzolí, routerů, hledáním na internetu, neustálým brečením a nadáváním atd.atd. Víte vůbec, že byly nějaké Vánoce?mimo to, že jste sežrali kapra a rozbalili ps4 pod stromkem?

Samozřejmě tu nechci nikoho napadat ;) Člověk si platí nějakou službu a očekává, že bude vše fungovat jak má. Ale vykřikovat všude, že očekávám náhradu škody za to, že jsem 3dny nemohl hrát mulťák, mi přijde víc než dětinské. Prostě se nep@seru ;)

s tím souhlasím.. Mě to vadilo ale samozřejmě ne tak že bych psal do sony o náhradu škody... Psal jsem že na jednu stranu lizzard fandim že prostě dokázali že v sony jsou lidi kteři by tam být neměli, protože prostě nemají snahu mít lepší zabezpečení.. Ale tak anonnonymous to zabili ze všech nejvíc :D Dál se mi nelíbilo že sony nevydalo jedinou zprávu o tom že servery nefungují... Mnoho lidí přenastavovalo routery a myslelo si že je chyba na jejich straně.. A přiznejme si že ne každej má twitter... Naštěstí jak řekl thunderr byly vánoce a já byl doma jen večer tudíž mě to tak neštvalo.. Doufám že to je ponaučení pro tyhle "giganty"... teď se už nevztekejte nechte to být vyserte se na nějaké náhrady a buďtě rádi že to normálně funguje.. ÁVÉ!!!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu