mike03 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Tak sleduj i ty komenty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puhlovsky Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Myslím že změní značku Sony. Bude to nově Sory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 [TABLE=width: 99%, align: left] [TR] [TD]me sere jedna vec ten zamek u her koupim fifu a za 3 dny sem ji nehral ani 10 sekund stahnuta vse je ale zamek tam je porad :([/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 připojení na PSN přes PC momentálně funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Vita + PS3 by měly být už online, ale PS4 ještě ne viz. https://support.us.playstation.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 tu nechaj na zejtra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 K cemu chcete prohlaseni? Vzdyt prohlaseni je jen, aby lidem zavreli huby a stejne se clovek nic nedozvi. Vzdycky je to ve stylu: Na problemu pracujem, nevime, kdy to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 (upraveno) No 4 dny to trvalo, tak na PS4 mají další 4 dny :) K cemu chcete prohlaseni? Vzdyt prohlaseni je jen, aby lidem zavreli huby a stejne se clovek nic nedozvi. Vzdycky je to ve stylu: Na problemu pracujem, nevime, kdy to bude. Teď už k ničemu, ale první dva dny nic neoznámili a lidi si mysleli, že je chyba u nich. Na českých webech o tom začali psát až po dvou dnech. Hafo lidí (i ze zahraničí) nadávali na to, že Sony nic neoznámilo, neobtěžovali se informovat zákazníky, že se něco děje a oni zbytečně hledali chybu u sebe doma.... Upraveno Prosinec 27, 2014 uživatelem Lovecrossed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 A vubec, vzdyt uz tady nekdo psal, ze Kim Cong Un sel hrat CoD, tak to vypli, aby ho nikdy nekiloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Tak ♥♥♥♥♥, na webu se prihlasim, ale na PS4 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 dneska asi zas nic.. a to jsem si řekl že dnešek teda propařím... Koupil jsem battla, DLC na destiny.. Všechno stahl a už nezapnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuchmi Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 (upraveno) Anonymous celkem králové :D >>>> http://pastebin.com/vBAU5HQH edit: http://thehackernews.com/2014/12/Lizard-Squad-Xbox-playstation.html videjka: Upraveno Prosinec 27, 2014 uživatelem Chuchmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 to jako odhalili skype a maily všech lidi od lizard squad chápu to dobře? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuchmi Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Jojoooo :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 dneska asi zas nic.. a to jsem si řekl že dnešek teda propařím... Koupil jsem battla, DLC na destiny.. Všechno stahl a už nezapnul... Pridej si me taky jsem koupil dneska B4 premium edici dame potom match Apophiss-Cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 jasný jak to půjde tak si tě přidám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Porad to asi dost hapruje. Prihlasim se na pc do storu a po par minutach mi to bez nejakeho duvodu odhlasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 hele na pcčku to občas jde.. horší to je na konzoli no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 jasný jak to půjde tak si tě přidám :) Jen se chci zeptat stahl jsem premium i update a v hlavnim menu mi chybi polozka multiplayer mam tam pouze single a nic vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Jen se chci zeptat stahl jsem premium i update a v hlavnim menu mi chybi polozka multiplayer mam tam pouze single a nic vic ono se to stahuje ještě... Schválně se první stáhl singl že ho lidi hrají prvně.. bude to ještě tak necelou hodinku trvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dundeeCZ Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Anonymous celkem králové :D>>>> http://pastebin.com/vBAU5HQH edit: http://thehackernews.com/2014/12/Lizard-Squad-Xbox-playstation.html videjka: HaHa dobře jim tak. Celkem owned: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 ono se to stahuje ještě... Schválně se první stáhl singl že ho lidi hrají prvně.. bude to ještě tak necelou hodinku trvat Jenomze ja jsem to stahoval uz dopoledne A ted mam v menu campaign 100% a pod tim full game 31% tzn. az bude 100% bude tam polozka multiplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 hraj chvilku singl.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 hraj chvilku singl.. :) Pripadam si jak blbec:D naposledy jsem hral B3 na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Tvl jako fakt pekny Vanoce. V pondeli uz jdu do prace, nasrat ti prdeli do xichtu sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.