mike03 Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 Vsechno mi vali s mtu 1473. Nevim proc ted na tomhle mtu, kdyz jsem stim predtim nemusel nic delat. Citovat
mike03 Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 Aha, pěkný kulový že za pádem PSN můžou DDoS útoky, to se Sony totiž rozhodli udělat záměrně z nostalgie k časům PS1 :D :D :D P.S. Anebo je to způsob jak jinak říci uživatelům "Ne, opravdu od nás žádnou kompenzaci za nedostupné služby za které poslušně platíte nečekejte". Tohle me rozesmalo [emoji1] Citovat
jesterhead Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 Tak jsem zjistil že když zapnu v jiném pokoji PS3 která je na WIFIně pod stejným účtem tak naskočí PSN ihned i v PS4 se stejným účtem. Po vypnutí PS3 časem odejde spojení s PSN na PS4... tak nevím. Do těch celosvětových výpadků jsem to neregistroval. Poradí někdo jak to pořešit? Díky J Citovat
mike03 Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 Tak jsem zjistil že když zapnu v jiném pokoji PS3 která je na WIFIně pod stejným účtem tak naskočí PSN ihned i v PS4 se stejným účtem. Po vypnutí PS3 časem odejde spojení s PSN na PS4... tak nevím. Do těch celosvětových výpadků jsem to neregistroval. Poradí někdo jak to pořešit? Díky J Zkus PS4 hodit na lan kabel. Ja mam 4 pres kabel a 3 pres wifi. Anebo zkus nejak pridelit ps4 jinou ip, nebo nevim v tomhle se moc nevyznam [emoji1] Citovat
jesterhead Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 Právě že PS4 je přes kabel a jak co popřepínat to taky nevím :( Citovat
mike03 Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 Hm tak to je divny. Tak to zkus pres wifi [emoji1]. Poskytovatel vetsinou, pokud mas od nej zakoupeny router, udava ip adresu, pres kterou nastavis router. Ja tu adresu najdu vzdy u poskytovatele, kdyz chci zmenit heslo routeru a tak. A prave v te adrese jsou napsane ip adresy od jednotlivych zarizeni. Myslim dokone, ze tam je i napsano kolik zarizeni je prave pripojeno pres wifi. Tak to nejak prohledej, treba se ty pska nejak rusej. Ja nevim asi melu sracky [emoji1] Citovat
aaischa Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 spis se vytvori jedna session na PSN z jedny IP .. at je to na ps3 nebo ps4.. ale podle toho co je na netu tak psn zas znovu zlobí .. viz ofiko vyjadreni sony.. :D takze chyba nebude u nás ale zase někde v síti psn.. Citovat
mike03 Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 (upraveno) Me to dneska ale slo [emoji1] Tak potvrzeno, nejde to vice lidem podle fb stranek a ted ctu na askplaystationu toto: https://twitter.com/askplaystation/status/549701998703300608 Upraveno Prosinec 29, 2014 uživatelem mike03 Citovat
Thunderr CZ Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2014 jj, asi to sem tam někomu blbne. Každopádně včera jsme se Skresou dali Destiny session od 17hod do 23hod bez sebemenšího spadnutí Citovat
Puhlovsky Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2014 http://www.tvfreak.cz/sony-potvrzuje-prichod-ps-now-na-televize-samsung/5455?utm_source=tvfreak_newsletter_daily&utm_medium=email_article_title&utm_campaign=sony-potvrzuje-prichod-ps-now-na-televize-samsung/5455 Podle mne pozdě a zbytečně Citovat
Puhlovsky Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2014 Omlouvám se to mělo být jinam Citovat
skresa Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2014 mě to jede normálně... od včerejška bez problémů.. tak snad to půjde všem :) Citovat
marek.brandstadter Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2014 Ahojte prosím vás kde zistim v akej krajine mám registrované PSN??? Citovat
aaischa Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2014 ve storu si das account settings a pak to tam najdes.. je tam country :) Citovat
marek.brandstadter Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2014 Čiže ak mám slovakia tak mam store slovensky áno :-D ja viem taká otázka ale nevedel som že ak zadáte regiontak to samo zaradí... Cize je jedno či sa zaregistrujete na cz, en alebo inej stránke, ak zadám Sk región tak mam slovendky store... Dobre tomu chápem?? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.