mike03 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Bezte do hospy [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puhlovsky Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Teď to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Ja uz jsem nalitej [emoji2][emoji2]...chce se mi chcat a nemuzu najit zachod [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puhlovsky Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Ja uz jsem nalitej [emoji2][emoji2]...chce se mi chcat a nemuzu najit zachod [emoji2] Však říkám 8piv. Teď už to jde[emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 :D nachcat si hlavu piviskama, nejlepsi reseni stavajici sitove krize :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 [emoji2][emoji2][emoji2]ja radsi rumika s colou, potom toliknemusim chcat [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Anebo lemond, to je taky slast [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 ale na blití to je ideální :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puhlovsky Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Na blití je psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Pivo mam jen na rozjeti [emoji2]... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Jeste nejde? [emoji2][emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 vám bude hošové zejtra zle.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Bratri v pivni zbroji, tady mate aktualni status PSN sluzby https://downdetector.com/status/playstation-network Je to smutny pohled, proto z hospy netreba spechat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puhlovsky Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Ono se to po svátcích zlepší. Teď má spoustu lidi ♥♥♥♥♥ na práci a chce mastit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) Pokud se podivate v mem odkazu vys, je tam zajimava diskuze pod tim grafem. Psal tam chlapek, ktery mluvil se zastupce EA. Jeho odhad je, ze problem jen tak vyreseny nebude. Odhaduje zprovozneni tak zacatkem pristiho tydne :D A vzhledem k tomu, ze to trva uz 3 dny a nikdo s tim neni schopny nic udelat, vse podle me zatim zalezi na utocnicich, jak dlouho je to bude bavit. Upraveno Prosinec 26, 2014 uživatelem Daiv_69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 a stejne verim ze bude kompenzace :)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marif Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Nevím co by si chtěl za kompenzaci ,zkus ji dostat od Lizard squad jestli ti něco dají možná až nebudou zaneprázdněni ůtoky na xlive a ps se s nima domluvíš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Jste si jisti ze to bude fajn ? vzdyt uz je to treti den !!! Jednou to na Ps3 nejelo několik týdnu... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Doprdele to firt nejdr ? Jeste ze jsem na hadry [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Doprdele to firt nejdr ? Jeste ze jsem na hadry [emoji2] Ne pořád jim to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Tak jaka? [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 pres web uz to jede, aplikace nejede a stationu nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puhlovsky Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Mě je blbě. Už jsem zas strizlivej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Mě je blbě. Už jsem zas strizlivej. Me povidej [emoji1]...divny je, ze nemuzu vubec usnout [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Beztak, to korejci nerozdýchali :) 25. června 2014 oficiální tisková agentura Severní Korey KCNA film odsoudila a požadovala jeho stáhnutí s tím, že učiní "nemilosrdné" opatření, jestliže bude uveden. Ve zprávě taktéž stálo, že produkce a uvedení filmu, jehož záplatke má za cíl zranit korejského vůdce, je do očí bijící akt terorizmu a války, který nebude tolerovaný. Koncem roku 2014 studio Sony, které snímek produkovalo, čelilo masivnímu hackerskému útoku. Spekuluje se, že za útokem stála právě Severní Korea. Před samotnou premiérou následovaly další teroristické výhružky, na základě nichž se studio Sony rozhodlo film v kinech neuvádět. V prosinci 2014 proti zrušení uvedení v kinech vystoupil i prezident Spojených států Barack Obama. Zdůraznil, že není možné, aby "nějaký diktátor" zaváděl ve Státech cenzuru a za pirátskou akci slíbil adekvátní odvetu. Krátce na to evidovala Severní Korea kompletní výpadek internetu v zemi. Proti neuvedení filmu se vyjádřili také celebrity, mezi nimi například George Clooney. V období Vánoc 2014 poté studio Sony změnilo svůj postoj a snímek i díky výstupům osobností nakonec do menších kin, které si o promítání zažádali, pustila. Snímek se současně dočkal online uvedení, kdy si jej mohli lidé již současně s premiérou v kinech pustit doma prostřednictvím internetu. (Zdroj: novinky.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.