mike03 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Ale vzdyt za to muze lizard squad, ktera je v UK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 (upraveno) Tak je to opravdu spatne.nejen ze nejde psn ale nejdou posilat zpravy.nejde cheat a jeste ktomu u nekterejch her zmizeli save data.mam v seznamu cca 300 pratel a online je jich 5.je to uz 4 dny a zadne vyjadreni? Upraveno Prosinec 27, 2014 uživatelem ROMANVECERA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Ale vzdyt za to muze lizard squad, ktera je v UK Korejci jim zaplatili :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Prave to udajne bylo spusteny! Muze nekdo u systemu proverit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Jo už to fičí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 potvrzuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puhlovsky Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Ano funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 na pc mi jde store přes web, ale na ps4 mi to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puhlovsky Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 To mi dělalo taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 ps4 prez adsl hlasi sign in error terminated connectiont prez LTE z mobilu to jede.. takze to je porad nejaky plesnivy.. nebo zmenily dns zaznamy a vsade se nedistribuovaly zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puhlovsky Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Jo to je podobný. Jednou tak jednou jinak. Přez mobil, jo přez wifi ne nebo naopak. Potvrzuji že je to pořád Nestabilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Mě to teda nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 teď se tam bude logovat milion lidí tak se musí počkat... ale já funguju... už jsem nakoupil BF4 a destiny.. a doufám že bude nějaké odškodnění :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 taky uz mam nakoupeno , jenom se mi nedari lognout US ucet.. ale svuj zalogovanej mam a nejaky veci uz stahuju.. tak tai asi az se nahlasej lidi tak to zacne bejt oky .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 ty akce jsou fajn.. BF4 za 800 v premium why not... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Tak uz to valÍ potvrzuji funkcnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Na O2 ADSL to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Na wifi to valí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Na wifi to valí A pěkně rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 O2 VDSL nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 To je blbost ne?Že by to bylo zohledněno i poskytovatelem netu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Na tabletu se připojil ale na ps4 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Mam taky o2 internet a nejede to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 (upraveno) o2 adsl to samy u me.. podle me se neupdatly este dns nebo tak .. LTE sdleny z mobilu taky O2 jede oky ale stale mi nejde pridat novej account do ps4 Upraveno Prosinec 27, 2014 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlada Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 ty akce jsou fajn.. BF4 za 800 v premium why not... :) Hlavně že v 12 doch byla v akci za 1000 kč, jsem rád že jsem tehdy na to neměl :D Mohli taky vymyslet jiné akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.