nohell Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Zdravím všechny, chtěl bych poprosit zkušenější hráče o rady a typy pro hru Destiny. Jsem na PS4 obecně nováček, toto fórum jsem prošel a googlit jsem taky nezapomněl, přesto (formou pokucu se toho dozvím mnohem více): 1) jak v základu hrát Destiny, na co se zaměřit, na co nezapomenout v Toweru atd. 2) jak se spojit s dalšími hráči a má to před dokončením příběhových misí smysl? 3) co jsou to Raidy a jak se k nim dostat? (předpokládám, že mají smysl až po dohrání příběhu) 4) jsou zde nějací hráči s nimiž bych se mohl spojit a hrát s nimi? moje PS4 ID je nohell182 Moc díky za informace do zpráv, jsem na PS4 nějak osamocen, takže budu moc rád za další spoluhráče. MN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Ahoj, jsem zvědavý, na odpovědi na tvé otázky. Také by mě to zajímalo. Nyní hraju Trial verzi Destiny, jsem Titan - Level 5. Příští týden budu kupovat ostrou verzi a rád bych také s někým coopoval. Kdyžtak si mě můžeš už teď přidat - KrekCZ. Pak se můžeme domluvit na nějaké hraní. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohell Odesláno Leden 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 (upraveno) čau, já jsem taky zvědav, protože určitě nejsem jediný co si kolem vánoc koupil ps, chce hrát destiny, úplně neví jak na to a rady od zkušenějších hráčů ocení, mn Upraveno Leden 4, 2015 uživatelem nohell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 zaklad je robit pribehove misie, pocas nich sa dozvies vsetko potrebne, hra sa stale opakuje a po dokoceni pribehu budes robit dookola to iste, takze rada pre teba je robit pribeh a postupne ta hra so vsetkym zoznami zaroven s tym jak budes dosahovat potrebny lvl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 tak jsem Vam poslal zadost o pratelstvi, tak muzeme nekdy zahrat, jsme novacci, tak si treba vzajemne pomuzeme:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohell Odesláno Leden 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 rád bych se Vás zeptal jak hrát Destiny po dokončení příběhu a dosažení levelu 20. Jde dále navyšovat level? Kde najdu Raid mise (strike mise vidím na mapách)? moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 Po levelu 20 navyšuješ level pomocí light bodů, které má legendární nebo exotická výzbroj (fialová a žlutá). Raid se otevře tušim až u levelu 25, obtížnosti jsou pro lvl 26 a 30. Uvidíš ho na mapě s vykřičníkem, bude na Venuši. Po dosažení levelu 20 rozhodně doporučuji připojit se k jedné z frakcí. Budeš nosit jejich orb a za to v crucible budeš získavat body, za které si pak budeš moct koupit legendární výzbroj viz. zde http://destiny.wikia.com/wiki/Faction David Polenda reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohell Odesláno Leden 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 moc díky, jen technická ... kde se v Toweru k frakci připojit a nějaké doporučení ke které? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 Ja jsem u Future War Cult. Typka najdes v hangaru s letadlama, kdyz vzadu vylezes po schodech uplne nahoru. Jinak je na tobe ke komu pujdes, mrknu se na destiny wiki kdo co nabizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohell Odesláno Leden 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 jinak ... v recenzích Destiny dostávala skoro samé 7čky, recenzenti hledali chybu skoro na všem ... já ale musím říct, že jsem si tu hru za 900 neskutečným způsobem užil a můžu jedině doporučit! Ten pocit levelování, čekání na nové lepší vybavení, vychytávání si vlastního stylu boje ... je nepopsatelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero01010 Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Cus, Muze mi nekdo prosim poradit? Uz několik dni jsem se zaseknul na lvl 25 a muzu hrat jak chci a level se ani nehne. Plnim bounty, porad hraju vanguard (jak je vzdycky na konci ten hlavni boss) a nic pořád lvl 25 a progres lvlu stoji porad na stejném miste. Diky vsem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Cus, Muze mi nekdo prosim poradit? Uz několik dni jsem se zaseknul na lvl 25 a muzu hrat jak chci a level se ani nehne. Plnim bounty, porad hraju vanguard (jak je vzdycky na konci ten hlavni boss) a nic pořád lvl 25 a progres lvlu stoji porad na stejném miste. Diky vsem za pomoc Od levelu 20 jde úroveň navýšit pouze pomocí vybavení obsahujícího v popisu "light points"...Ale ani po tom nemáš vyhráno. To vybavení musíš naplnit dostatečným množstvím XP a to ti postupně bude zvyšovat light level. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribil1 Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Jsem level 12 a klidne si s nekym zahraji, hraje nas celkem 3. Na PSN JablickoCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra_CZ Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 (upraveno) Mám level 40 a rád pomůžu začínajícím hráčům. Pokud má někdo zájem napište mi ;). Upraveno Listopad 25, 2015 uživatelem Ondra_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Mám level 40 a rád pomůžu začínajícím hráčům. Pokud má někdo zájem napište mi ;). Písni kdyžtak rovnou PSN ať si tě případní hráči mohou rovnou přidat. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra_CZ Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Písni kdyžtak rovnou PSN ať si tě případní hráči mohou rovnou přidat. :P Mohl bych poprosit o odkaz kam to můžu napsat ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Když sem si to přečetl tak sem si musel stáhnout demo a vyzkoušet. To jsem neměl dělat. Po první misi se mi ta hra hrozně zalíbila tak si ji budu asi muset koupit. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra_CZ Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Když sem si to přečetl tak sem si musel stáhnout demo a vyzkoušet. To jsem neměl dělat. Po první misi se mi ta hra hrozně zalíbila tak si ji budu asi muset koupit. :D Čau takže si budeš kupovat Destiny Taken king ? A hrajes na PS4 nebo na Xbox One ? Jestli hraješ na PS4 jaký je tvůj nick ? Klidně ti pomůžu se začatky ;) Mohli by jsme spolu potom splnit jeden quest ;) to bych ti potom vysvětlil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Musím něco nejdřív dohrát. Mám koupených 5 her a ani sem se nikam nedostal :D Nechci aby to dopadlo jako na Steamu kde mám cca 200 her a dohrál sem tak 1 :D Jinak hraju na PS4 a až to koupím tak napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra_CZ Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 ok hej tak muzu si te aspon pridat na ps4 ? jake je tvoje psn ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Jasně. Spatty77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra_CZ Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Jasně. Spatty77 ok poslal jsem ti to. kdyztak jsi me pridej na ps4 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Polenda Odesláno Prosinec 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2016 Cau te lidi jak dosahnu lvl 40 zasekl.jsem.se na lvlu 34 ,a.dal.uz me.to neexpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2016 na 40lvl jsem se dostal pomocí jakéhosi šutru/předmětu který jsem získal tuším od pošťáka na orbitě, kde jsem z 33lvl skočil přímo na 40 a dostal i jakési předměty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2016 Pridam, ze musis mit koupene nejnovejsi DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.