lostkojot Odesláno Leden 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 To jsem prosvihnul :'( musím víc hlídat ty slevy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 Ono stačí denně (jako já :-) a další ) koukat na http://majornelson.com/ teď je tam zrovna Forza Motorsport 5: Racing GOTY Edition (40% sleva) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Leden 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 super na těch stránkách jsem si všiml residenta a už jsem si ho předplatil :-) jsem fanda do celé série a za 399kč není co řešit :-) a 20.1. už to půjde hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kromano Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 Tak jsem tedy pořídil roční členství za těch 600 a zdá se to OK. Jen jsem si nějak nevšiml, že je tam zdarma FIFA 14 (a ne 15), ale co - za ty prachy ;-) Nevíte někdo jak jsou tam ty trial verze, na jak dlouho jsou? Není to, doufám jen těch 6 hodin (jak to je u her, které můžeš hrát před vydáním)....?!? Ještě jeden poznatek - hry jdou hrát i na ostatních účtech na témže xboxu. Předplatil jsem si to na hlavním účtu a hrát může "celá rodina", každý pod svým profilem :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 nj ale to je jen hd predelavka,ne?Resident je ma prvni hra jeste na ps1...Tak kdyztak napis dojmy pak ;-) Me se moc nechce davat money za neco,co jsem uz hral.i kdyz z nostalgie....no uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 Jo u XOne Ti dokonce staci jeden ucet s LiveGold, ten prihlasis a pak muzou i ostatni ucty hrat online. Jo trial je na 6h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2015 (upraveno) Jsou někde uvedena omezení jednotlivých her? Myslel jsem, že v rámci EA Access mohu hru hrát během předplatného bez omezení resp. zcela bez omezení bo dobu trialu té hry. Včera jsem stáhnul Battlefield: Hardline a pustilo mě to jen do druhé epizody a pak mi to napsalo, že v rámci trialu je konec, a to při spuštění hry mi to píše, že mám ještě 9 hodin... Takže až tak úžasná služba to zřejmě není :cry: Jaké máte zkušenosti vy? EDIT: Tak jsem si nainstalovla EA Access HUB a tam skutečně u některých her píší "Trial Available" a jinde "Free game available". Bohužel to je většinou u sportů, které nehraji. Snad se nabídka postupně rozroste... Upraveno Srpen 1, 2015 uživatelem Zoombik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulikfkz Odesláno Srpen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2015 Zbytek těch hodin u BF:H máš na mulťák.Je snad logické že nedají 10 hodin aby člověk stihl projít celý singl.Free Game je už snad 13 včetně DA:I od včerejška.BF:H bude taky ale časem,hra je teprv půl roku stará. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2015 Jo jo taky jsem na to pak přišel, jen mám stále zafixováno, že trial je časově omezená hra, nikoli obsahově, to je celé, to se pak nemuselo stahovat 45 GB. DA:I určitě vyzkouším, to už je hodně zajímavá nabídka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomazy360 Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 (upraveno) Da sa aktivovat EA Acess na US ucte pomocou dobiteho kreditu ? kreditku liveko neberie tak rozmyslam si nabit cez kupon napr Upraveno Září 11, 2015 uživatelem Tomazy360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Nedá jediné kartou nebo paypal založený v UK nebo US. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 Tak jsem problém s placením Access vyřešil. Kartu jsme v pohodě přidal a po návštěvě banky, kde jsem požádal o nastavení limitu pro internetové bankovní operace se dílo podařilo dokončit. Pokud vám půjde karta přidat a nepůjde sní plati(hláška o autorizaci), tak je to jen, že nemáte nastavený limit na kartě. Snad to někomu pomůže :)..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 Myslím, že tohle se řešilo hned na začátku, že je potřeba kreditka a nastavený limit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richardv Odesláno Září 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 Je este mozne nakupovat cez us store za predplateny kredit?cez paypal to neide,pri platbe kartou mi zapocitava vat..ak si kupim kredit napr 25usd je mozne nim zaplatit bez vat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Září 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 Richardv: ano, porad jde kupovat pres kredit, VAT je podle toho, kde mas registrovany ucet, treba ja mam Floridu a nikdy jsem zadny vat neplatil. Dobry clanek na to je http://xboxweb.cz/nakupovani-na-live/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.