pchz Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Ahoj, dělal jsem aktualizaci db, vše proběhlo ok až na tento krok z návodu zde Po aktualizaci DB musíme aktualizovat také dash launch a avatary : 2. Přes xexmenu spustíme FSD a v něm file manager . http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-17150-programem-j-runner můžete mi někdo poradit ? jsem docela nováček a nevím kde to pustit, mám tady jen složky Configuration , USB0 a Games Discovery, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 9, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Zalezi kde mas nakopirovane FSD3?Jestli mas flashku zastrcenou v Xboxu tak ji vytahni a zkus se znova podivat v Xexmenu po adresari FSD (Freestyle) a tam najdi default soubor a spust FSD3. Mel jsem podobny problem ze se mi nezibrazily adresare v Xexmenu, protoze jsem tam mel zastrcenou flasku, tak jsem ji vytahl, restartnul Xko, spustil Xexmenu a uz tam byly vsechny adresare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pchz Odesláno Leden 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Diky, to mi pomohlo, nicmene z navodu jsem pochopil, ze mam nekde to FSD aktualizovat a rucne prekopirovat, to jsem neudelal ale kdyz jsem spustit defaul.xex tak uz to jde, proto se zeptam, je potrebova aktualizovat i FSD ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 10, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Ne, aktualizuj jen avatary a Dashlaunch, tak jak je to v navodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pchz Odesláno Leden 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 tyo tak já nevím :? asi si nerozumíme úplně, nebo jsem natvrdlej, udělal jsem tohle: FLASH nové NAND pomocí Simple Nand Flasheru : 1. Stáhněte si Simple 360 NAND Flasher 1.3 zde : http://www.homebrew-connection.org/s...ic-mode-added/ . 2. Na flešce ve složce Simple 360 NAND Flasher nechte jen default.xex a přidejte vytvořenou image J-RUNNEREM ( updflash.bin ) . 3. Flešku vložíme do xboxu a přes file manager spusťte . Zadejte volbou “A “ a potom start . 4. Aktualizace proběhne a xbox najede do normálního MS dashboardu . 5. Odpojovat xbox ze sítě tentokráte nemusíme - vše můžeme dělat při zapnutém xboxu . a potom jsem na flashku nahrál krok tady 1. Stáhneme dash launch 3.14 třeba zde : http://www.homebrew-connection.org/d...support-added/ ale protože jsem nevěděl kam to dám, tak jsem tam našel FSD a to jsem spustit (na HDD) a xko naběhlo do FSD a už se pouští při startu FSD, takže to jakoby funguje. Přitom jsem ale tu aktualizaci avatarů neprovedl ne ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 10, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 (upraveno) Ne avatary jsi nezaktualizoval, na to slouzi ten soubor dole v navodu. V FSD spust spravce souboru a najdi adresář Dashlaunch, ten smaz a nakopiruj misto neho ten Dashlaunch z flashky, spust ho, zepta se te to na instalaci, potvrd a hotovo Delej to co je v navodu napsano! Upraveno Leden 10, 2015 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Neprovedl .Hlavně děláš chybu že si nepřečteš pořádně celý návod !! Přečti si ho pořádně a nemusíš se tady desetkrát ptát !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 10, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 (upraveno) Presne tak Toro, pta se zbytecne na to co je ve tvem skvelem podrobnem navodu popsano bod po bodu jak pro hotentoty! A to nejtezsi zvladl (J-Runner a nova NAND) a to nejednodusi ne (nakopirovani a spusteni 2 souboru) :D Upraveno Leden 10, 2015 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pchz Odesláno Leden 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Sorry všem, povedlo se, děkuju, špatně jsem si to přečetl. :oops: LOCK Prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.