prokoppd Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Zdravím. CHcem sa len informovať ohľadom Dual Nand. Viem že je to asi blbá otázka, ale nikde som sa nedopátral alebo asi nepochopil úplne funkciu Dual Nand. Mám totiž Xbox 360 4GB s úpravou RGH2 + externý disk. Chcel by som si zahrať hry aj online cez Live. A otázka: Keď si dám spraviť DualNand, tak sa budem môcť pripojiť na Xbox Live, akoby sa nič nedialo. Ale hry budem môcť hrať iba originálky, poprípade napálene? Alebo sa budú dať hrať aj hry čo mám pre RGH na externom disku? Vopred ďakujem za vysvetlenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 (upraveno) Asi zbytečný řešit - na 4GB modely dual nand udělat nejde jestli to tedy není náhodou stará Trinity revize s 4GB přídavnou kartou. Upraveno Leden 9, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Aha, to som nevedel. Ani ma nenapadlo riešiť či sa dá Dual Nand spraviť na 4GB Xboxe. Mám 4GB Slim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KamilG Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Dá se udělat i na Corone V2, V4 a V6. Jen je třeba o Xbox u vědět více. Je potřeba upravit desku u Xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 No dajme tomu že by dual nand išiel spraviť. Ale ako je to potom s tými hrami cez Live? Tie čo mám stiahnuté na externom HDD pôjdu hrať online? Alebo iba originálky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Nepůjdou. Pokud máš přepnuto na originální nand tak samozřejmě z externího disku nic pouštět nepůjde.Jen z mechaniky tj originálka nebo pokud má mechanika navíc i flash, tak vypálenou kopii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 (upraveno) Dá se udělat i na Corone V2, V4 a V6. Jen je třeba o Xbox u vědět více.Je potřeba upravit desku u Xboxu Jasně.Vyměnit nand za 16 MB. Že to je řezničina a je to nestabilní nevadí, hlavně, že to "jde" :-). Ne fakt tohle není reálná možnost, věř mi, mám odzkoušeno a rozhodně tohle nedoporučuju. Upraveno Leden 9, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.