Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
:-)

Až to dořešíš, tak dej vědět.

Jinak si body v klidu nech. Já je k ničemu nepotřebuju :-)

ZUZY

Dořešeno... Dneska jsem tam byl, dal jí krabici na stůl, ani se nekoukala co tam přesně je, jenom zkontrolovala jestli tam je všechno. Pak horda papírování a asi 2,5 hodiny čekání... Pak jsem dostal krásnou částku 11k + jejich předvolba = ...Kč. Za 8,499Kč jsem si koupil nový telefon (T-Mobile). Teď jsem ho customizoval, takže mám nejnovější FW a ještě sehnat nějákej jinej kryt, protože ty jejich reklamní nálepky nebo co to je, jsou děsný!

Jinak je všechno ok a moc ti děkuji, že jsi mi se vším pomáhal!

Jinak... Tohle byl asi můj nejlepší kšeft v životě (zatím).

Jednou jsem sice koupil od kluka N6600 + 256Mb za 1400Kč a prodal jsem za 2500Kč (potřeboval rychle prachy na PSP...), ale teď jsem ten telefon koupil použitý, koupený v říjnu 2006 + 1 kryt navíc + 1Gb za 7600Kč.

Telefon jsem vyreklamoval, kryt a tu 1Gb si nechal a dostal jsem 11,777Kč.

Tz. že jsem na tom telefonu vydělal 4177Kč!

Holt někdy se daří,ale většinou ne... :cry: 8)

Odesláno
Dořešeno... Dneska jsem tam byl, dal jí krabici na stůl, ani se nekoukala co tam přesně je, jenom zkontrolovala jestli tam je všechno. Pak horda papírování a asi 2,5 hodiny čekání... Pak jsem dostal krásnou částku 11k + jejich předvolba = ...Kč. Za 8,499Kč jsem si koupil nový telefon (T-Mobile). Teď jsem ho customizoval, takže mám nejnovější FW a ještě sehnat nějákej jinej kryt, protože ty jejich reklamní nálepky nebo co to je, jsou děsný!

Jinak je všechno ok a moc ti děkuji, že jsi mi se vším pomáhal!

Jinak... Tohle byl asi můj nejlepší kšeft v životě (zatím).

Jednou jsem sice koupil od kluka N6600 + 256Mb za 1400Kč a prodal jsem za 2500Kč (potřeboval rychle prachy na PSP...), ale teď jsem ten telefon koupil použitý, koupený v říjnu 2006 + 1 kryt navíc + 1Gb za 7600Kč.

Telefon jsem vyreklamoval, kryt a tu 1Gb si nechal a dostal jsem 11,777Kč.

Tz. že jsem na tom telefonu vydělal 4177Kč!

Holt někdy se daří,ale většinou ne... :cry: 8)

No tak hlavně, že to klaplo :-)

ZUZY

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu