aaischa Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 Nemoh sem se smířit s tim, že budu hrát jenom s reprákama v telce, na ebay se dá koupit kolem 180kč (v cz vetsinou kolem 1000kč na aukru kolem 300kč) konvertor z optickýho výstupu na RCA, vybrat si můžete bud s nápajením z usb, nebo s 230V adaptérem, vybral sem usb variantu, a všecko krásně funguje, v cene je i cca pul metrový toslink(opticky kabel pro připojení ps4 ke konvertoru) v nastavení ps4 nutno vybrat output linear PCM, jiný kodeky to dekodovat neumí, na zvuk to vliv nemá, s 2.1 soustavou je to secakra polepšení vůči tv reprákům doporučuju k tomu přidat rca switch pakliže máme na danou reprosoustavu napojený třeba eště ps3, či výstup z televize a tak .. :) konvertor co sem kupoval: http://www.ebay.com/itm/131337738803?_trksid=p2060778.m2748.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT pár fotek .. (ikdyz utiram prach pravidelne tak na tom cernym je stejne na fotkach prach (grrr) :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Zajímavé řešení, já používám bezdrátové sluchátka a ty mám připojené v televizi na Scart (na něm je analogový zvukový výstup). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 vytáhnout to přez scart mě nenapadlo , analog out ve stylu RCA ani sluchatkovej vystup moje telka nemá.. tak sem to vzal takhle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Kamarád to tak jak ty udělal u své televize, protože některé nové televize SCART už nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Jelikoz mam jen monitor, tak to zatim resim sluchatkama s USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Já jsem koupil v Kauflandu levný USB headset (100Kč), rozebral ovládací "krabičku" na kabelu, odpájel sluchátka a místo nich jsem napájel kabel s 3,5mm JACK konektorem na konci. Fičí jak víno, akorát se to teda chová jako headset, takže přijdete i mikrofon. Vypadá to i docela hezky, krabička s ovládáním byla na šroubky, takže žádné lepení a PS4 to sežrala bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Zdravím chlapaci,vidím že je tady zajímavá diskuze ohledně zapojení sluchátek v ps4,,,já mám problém a nevím jak ho vyřešit...1/ mám monitor Eizo a chci do něho napojit ps4,monitor má vystupy jen DVI a Display Port. Nejlepší by byla varianta aby monitor zustal napojený s počítačem a i současně běžel PS4.Tzn dvi s PC a Display port s PS4 nebo naopak,,,,2/problém se sluchátky jak již tato konverzace vznikla,,,neexistuje nějaká redukce USB-sluchátkový vstup? Jinak už si nevím rady jak tohle propojit pač telku mám ale přítelkyně se kouká na TV a já abych mohl hrát musím to nějak vyřešit s tím monitorem a zvukem :) D9ky za radu hošani snad někdo něco vymyslí:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 co se monitoru týče videl bych to jednoduše, bud jestli pc ma display port tak rovnou timhle do monitoru a pro psko dat redukci z hdmi na dvi (stoji pár kaček doslova) druhá možnost je redukce dvi - display port tim zapojis pc do do display portu ikdyby ho to nemelo a psko zas prez hdmi to dvi .. posledni moznost kdyby si nikde nevidel za dobrou cenu redukci dvi to displayport ci hdmi to display port pro pripojeni pc .. tak koupit hdmi switch (ebay do 100kč) a pak das psko do switche, pc do switche, a ze switche prez redukci na dvi (stoji cca 25kč) do monitoru do dvi .. zku nechám na ostatních, páč se sluchadlama s usb nemam zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Díky,,no zkoušel jsem objednat tohle a nefungovalo to http://www.alza.cz/redukce-dvi-dm-dual-dvi-d-dual-hdmi-d92046.htm Pak jsem zkoušel koupit kabel hdmi (ps4) a display port )monitor) a tyk to nefungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 tu je ten hdmi switch http://www.ebay.com/itm/mini-Switcher-definition-video-3-Port-HDMI-Switch-Splitter-for-HDTV-PS3-1080P-DX-/251733457073?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a9c7bb8b1 68kč redukce hdmi to dvi 28kč http://www.ebay.com/itm/New-DVI-Male-to-HDMI-Female-Adapter-Converter-HDTV-/171324969021?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27e3c3903d pak už to jenom popropojovat :) stejnej switch mam doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Ty to takhle máš zapojené?Pomocí toho switche?Já koupil kabel HDMI -Displayport a nejelo to,,,já už fakt nevím,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Takže to mám chápat že když koupím ten hdmi switch napojím do něho plejaka i PC a pak přes tu redukci zapojím do monitoru(dvi) a pojede to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 (upraveno) displayport je celkem ošemetná věc.. aspon z moji zkusensoti leckery redukce nefungujou a tak , mam monitor kerej má jenom DVI a VGA, takže do monitoru mam zapojenou redukci HDMI - DVI, z ty redukce mam HDMI kabel do swtiche, a do switche mam hdmi kabel z notebooku - ten hdmi má, pak hdmi z ps4, a hdmi z ps3 a vsecko funguje prez switch dobre, jestli tvoje pc nema hdmi, tak si koupis este jednu reukci dvi hdmi a pripojis switch prez ni , vetsinou tuhle redukci dostanes v baleni ke kazdy graficky karte, tak jestli ji nemas ,t ak leckdo z kamosu by ji moh mit doma a vubec ji nepouzivat tak bys ji moh ziskat treba i takhle :) ------------------------------ EDIT: presne jak píšeš vejš, samo ty switche se daj koupit i v čr jenom cena bude asi vyšši, tak to muzes neke vzit a priapdne se to da do 14 dni vratit sak to znáš, ale jet to musí :) Upraveno Únor 10, 2015 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 PC by HDMI měl mít:) ty jo tak pokud ti to fičí tak mi by mohlo taky,,ted kde to sehnat abych to mohl případně vrátit zpět pokud to nebude fungovat...jdu mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 co tak koukam tak zbozi nejlevnejc nabizi tohle : http://www.zbozi.cz/vyrobek/digitus-hdmi-switch-2-1-ds-44302/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 sKVĚLÉ,,,Moc Ti děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Tak já to jdu asi objednat :D Děkuji ti moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 neni zač, hlavně at to frčí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 no too se právě bojím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 A s tím zvukem říkáš že nemáš zkušenosti jo,,pač v ps4 je jenom optika a tím pádem bych musel koupit repraky s optikou a zase ony nemají sluchátkový výstup,,takže nevím ted jak připojit sluchátka k ps4 kua,,todle mě na tom sere jinak je konzole špicovní,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 nekupuj repraky s optikou, udelej to bud jako ja v tomhle tematku, za 180kč koupis redukci z optiky na analog a do toho jdou dat obyc repro s cinchema nebo sluchatka s redukci za 15kč :) v baličku dostanes redukci, napajeci kabel i optickej propojovaci , takze super vec :) vem to na stranku cislo jedna othohle tematka :) mam to tak udelany :) nebo odkaz: http://console-forum.net/tema/174864-levne-pripojeni-analogovych-repro-k-ps4-prez-optical-output?p=1434654&viewfull=1#post1434654 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 ok Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Ja vyresil zvuk takto http://www.alza.cz/hama-usb2-0-hub-4-port-d111596.htm http://www.alza.cz/axago-ada-15-mini-hq-d1470922.htm A repro 2.1 facha :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Taky možnost,,,díky :) zkusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Ted jsem byl se zeptat v mironetu a řekl mi že nevím jestli to bude fungovat přes ten switch,nebyl si jist,tak teď jsem na vážkách,ptal jsem se ho jestli pokud to nebude fungovat jestli se to dá vrátit,řekl mi že ne že je to v blistru a pak že by se to už neprodalo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.