aaischa Odesláno Únor 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 vyzkousej redukci hdmi to dvi .. proipoj prez ni psko sm onitorem :D paklize to pojede pak to musi jet i prez switch.. propojuj kabely ruco, obednej switch za 65z ebaye tam to riziko uz tolik nenastve ale neni duvod proc by to nejelo jestli ses z prahy, ci loun nebo kladna, muzu ti switch i redukci pucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 zkusím objednat něco z alzy,tam jsou s vratkama v pohodě,,,jinak jsem ze severní moravy OStrava :( ale moc díky za nabídku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 to je daleko, ale jak rikas alza bude oky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Tak na alze jsem to nanašel ale tady ano :) myslíš že to je to samé ? http://www.czc.cz/premiumcord-hdmi-switch-2-1-automaticky/77557/produkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 czechcomputer je na vraceni taky v pohode jj je to ono :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 tak jsem to objednal,,uvidíme,,dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 jasný, dej pak vedet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Jasně dám vědet :) todle jsem objednal na vyřešení zvuku do bedniček :) http://www.alza.cz/axago-ada-mp-d1470923.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Tak switch šlape parádně ale externí zvukovka je hlasitost strašně slabá...každopádně se chci zeptat mám monitor eizo s rozlišením 1920x1200 a když do něho pustím ps4 tak se mi zdá obraz nějak zužený,v monitoru není žádné nastavení screenu nic,,,s tím asi nic neudělám že :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Je tam nastaveni na roztahnuti obrazu a i zvuk se da v nastaveni posunout na max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 rotáhnutý obraz mám na monitoru jakoby fullscreen ale obraz je mírně zužený jako že čtverec neni pravidelný ale je na šířku trochu užší,,,tak posílám do monitoru co je 1920x1200 signál s pska který je 1920x1080,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 monitor nema na vyber jestli kdyz neni rozliseni maximalni jeslti neudelat pruhy cerny misto roztazeni.. ? na zvukovku kasli .. vrat do alzy nebo czcz .. obednej tu redukci z optickyho jako mam ja.. ta frci solidne :) a je cenove nastejno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 No včera jsem to zkoušel a ani mě to do nabídky screen nepustilo,,,zkusím to jěště přes psko zvolit rozměry stran,,,no zvukovku vrátím a udělám to jak říkáš s tím propojem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 nahod co je to presne za model dystak prostuduju manual :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 jo model dám jak budu doma,,,ale třeba to vyřeším tim zmenšením rohu přes ps4ku,to by bylo uplně nejlepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 tojo, uvidis jak to klapne :) to pskovy nastaveni by bylo lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 ok a ohledně toho zvuku jěště ted jsem koukal na dx.com a co bys doporučil prosímtě? na alze to stojí něco málo přes 600 :( mrkni : http://www.dx.com/s/Konvertor+pro+p%C5%99evod+digit%C3%A1ln%C3%ADho+audio+sign%C3%A1lu+na+analogov%C3%BD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Taky mam jen usb redukci a zvuk mam OK. Jen se musi zesilit v nastaveni na max. Otazka 10 vterin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 dx je drahy, vem to z ebaye.. dxko je uplne nekde jinde nez driv .. :) paypal tam je tak y.. kdyz to nejde prachy vratej .. :) nebo zkus to zesilen jak pise CiD jinak např tu: http://www.ebay.com/itm/Digital-Optical-Coaxial-Toslink-Signal-to-Analog-Audio-Converter-Adapter-RCA-F5-/291352632922?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item43d5f85e5a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra306 Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Aha no to jsem nezkoušel,,,jěště že vás tady mám hošani :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohycd Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 hoši, ta usb zvukovka s jack vystupem funguje v poho i na ps3?diky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kareru Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Zakoupil jsem z Ebaye konvertor: http://tinyurl.com/ebaytoslink za cca 252 Kč. Napojil jsem ho na své domácí kino Sony (které má pouze cinch audio vstup) a šlape to bezvadně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 presne to samy sem tu doporucoval :) maj ho i za 180kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tidusl Odesláno Září 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2015 Lidi... ohledně toho převodníku z analogového na digitální z ebaye. Bude mít ten výstup 5.1 zvuk nebo jen stereo. Když mám 5.1 genius bedny. Nevím jestli do toho jít. Děkuji Vám za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2015 jen stereo... ale sou ti 5.1 prevodniky kdyz si neco trosu priplatis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.