Greddy Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Cau,zítra jdu koupit druhý wiimote a nunchack a tak přemejšlim,že místo koukání na milionkrát ohraný pohádky na tv budem hrát na wii. chci něco,aby si zahrála celá rodina:Zatim mam vybrano WII PLAY,WII SPORTS,Fifa08,Mario and Sonic at the olympic games,co ještě si myslíte že by nebylo špatný?díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 mario a sonic...doporučuju...nevím kolik maj lidi v rodině let...ale RE: Umbrella chronicles je paráda a dá se hrát ve dvou.... určitě si kup a to nekecám...teď jsem dohrál první díl...Rayman Raving Rabbids...neuvěřitelná sranda....a může to hrát více lidí...jsou to vlastně takové minihry paráda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 raymany :D :D dojeni krav , zavody a podobne srandirny vazne nemaji v multiplayeru chybu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Big Brain Academy a Mario Party jsou pro rodinne seance jako delane :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Na štědrý den? NIC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greddy Odesláno Prosinec 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Díky moc za rady. Jinak placku,s tim hranim to nebyl muj napad,ale moje babka kdyz tady byla,tak videla myho bratra na tom hrat wii sports a strasne ji to zaujalo,a tak všem z rodiny nakecala,jak je to skvělý a všichni si to prave az budou u nas(toho 24.) chtej prubnout... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 nejakeho manhunta pokud je :D:D:D ne sranda ja byt tebou tak urcite nejakeho maria to je klasika prsote fakt marie je best na nintenda to je jedine plus nintenda a jinak moc nevim na wii sem nikdy nehral a ani ho nemam ani nic tak zkus maria :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Díky moc za rady.Jinak placku,s tim hranim to nebyl muj napad,ale moje babka kdyz tady byla,tak videla myho bratra na tom hrat wii sports a strasne ji to zaujalo,a tak všem z rodiny nakecala,jak je to skvělý a všichni si to prave az budou u nas(toho 24.) chtej prubnout... :-D Tak to jo.To je ta síla Wiička-přitáhne i babičky,dědečky apod.Jen ať si potom dají pozor na namožené ruce a záda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 Tak to jo.To je ta síla Wiička-přitáhne i babičky,dědečky apod.Jen ať si potom dají pozor na namožené ruce a záda. To chce indulonu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 Tak na štedrý věčer je to snad jasné ne .... RE: Umbrella Chronicles, tam je to samá pěkná nadílka :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 to si delas srandu ne? Neni to uz trochu moc zavislacke hrat i na stedry den? To jsem na PC hodne omezene, jsem dost venku abych se alespon jednou provetral, pripadne vecer nejakej ten kostel a s rodinou se hrajou spolecenske hry, pripadne nejaka pohadka, to je klasicka, hrat na konzoli/PSP omg.. to si nedovedu predstavit, to si rovnou dej do baraku santu, darky si rano dejte mezi s sebou, nebo je rovnou jedte nakoupit a je to.. LOL.. promin, jestli jsem se te dotknul, ale fakt ty svatky.. kazdej uz na to boda, presne pise placek, co hrat? Nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest 5o Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 anonymous:ale on myslel iba nahradu za rozpravky...vecera a stromcek zostavaju;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 5o: myslim ze Anonymous si ted po pul roce ani nepamatuje, ze to nekdy psal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 nic já bych tu pohodu neruším Wiíčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Lukez, podival jsem se na nazev topicu a hned jsem vedel, ze jsem odpovidal.. Spis nechapu, proc nekdo refreshuje starej topic :roll: .. Vanoce jsou az za 3 mesice, takze je to neaktualni a navic je to ponekud stare.. Co treba LOCK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 No, Vánoce jsou už za tři měsíce, co takhle to jenom oprášit, právě to začíná být aktuální. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 No, Vánoce jsou už za tři měsíce, co takhle to jenom oprášit, právě to začíná být aktuální. :) Souhlasím s tebou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Wario Ware Smooth Moves. Super doporučuju. No jiste zabavna klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 To chce indulonu :lol: Indulona je na hebké ruce. Si to pleteš. Jinak u mě si hrát s rodinou na wii dokázat nedokážu. Rozhodně co jsem kdy viděl a hrál, tak bych doporučil také wii sports, ale tam mi vadí tenis, protože jsem závodní hráč a kámoš to hrál a pak si rozhodil úplně švih. Než se zas dostal do reálu, tak to chvíli trvalo. Takže to pokoušet moc nechci xD. btw: Já osobně hraji s kámošema na ps2 na kterém 4 ovladače a hrajem tennis nebo mashed(takový ty autíčka jak se závodí a střílí. Nehorázná kalba). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wii.master-er Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 co Klonoa?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Volil bych pelíšky s panem Donutilem a Polívkou.:) btw: u nás klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Mario Party 8 to je snad nejlepší párty hra. Pokud vás baví deskové hry. Mario je právě pro to děláné. Je to asi pro čtyři hráče a spousta spousty úžasných miniher až si pořídím wiičko tato ha jde hned do košíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Joj to jsou kecy s tim profi tenisem :D kamarad asi rad machruje :) No na vanocky netusim... zkusil bych neco nenasilneho :D Rayman Rabbids ma pekne minihry... ale to je spis tak na silvestra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Na štědrý den se vykašli na hraní, obleč se a di se projít, hrát můžeš zbytek roku.. Aby to nebyl offpost tak ja doporučuju Rayman RR :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Ja bych to videl na slez s rodinou a pak nejakou diskteku ... jestli umiš mužeš jít hrát na mixaky do nějakyho klubu ale konzoli bych nezapinal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.