Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Díky moc za rady.

Jinak placku,s tim hranim to nebyl muj napad,ale moje babka kdyz tady byla,tak videla myho bratra na tom hrat wii sports a strasne ji to zaujalo,a tak všem z rodiny nakecala,jak je to skvělý a všichni si to prave az budou u nas(toho 24.) chtej prubnout... :-D

Tak to jo.To je ta síla Wiička-přitáhne i babičky,dědečky apod.Jen ať si potom dají pozor na namožené ruce a záda.
Odesláno

to si delas srandu ne? Neni to uz trochu moc zavislacke hrat i na stedry den? To jsem na PC hodne omezene, jsem dost venku abych se alespon jednou provetral, pripadne vecer nejakej ten kostel a s rodinou se hrajou spolecenske hry, pripadne nejaka pohadka, to je klasicka, hrat na konzoli/PSP omg.. to si nedovedu predstavit, to si rovnou dej do baraku santu, darky si rano dejte mezi s sebou, nebo je rovnou jedte nakoupit a je to.. LOL..

promin, jestli jsem se te dotknul, ale fakt ty svatky.. kazdej uz na to boda, presne pise placek, co hrat? Nic!

• 6 months later...
  • 1 year later...
Odesláno
To chce indulonu :lol:

Indulona je na hebké ruce. Si to pleteš.

Jinak u mě si hrát s rodinou na wii dokázat nedokážu. Rozhodně co jsem kdy viděl a hrál, tak bych doporučil také wii sports, ale tam mi vadí tenis, protože jsem závodní hráč a kámoš to hrál a pak si rozhodil úplně švih. Než se zas dostal do reálu, tak to chvíli trvalo. Takže to pokoušet moc nechci xD.

btw: Já osobně hraji s kámošema na ps2 na kterém 4 ovladače a hrajem tennis nebo mashed(takový ty autíčka jak se závodí a střílí. Nehorázná kalba).

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu