goldberg Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 dobry den vlastním xbox 360 slim s rgh ale mám problém s připojením na internet (ne na xbox live) prostě dříve mi šlo že jsem byl na youtube a pouštěl videoklipy a teď to nejde . a když dám test připojení wifi tak s router se to připojí ale na internet ne. máte někdo stím zkušenost jak to zprovoznit děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubbyjack Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Od včerejšího rána je výpadek služeb u MS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Nevěděl jsem , že se s rgh dá sledovat youtube, myslel jsem, že něco jako internetový prohlížeč tam vůbec není, aspoň z mé zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 jak se přs RGH připojíš na youtube? Taky sem nevěděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldberg Odesláno Leden 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 mě jde hlavně o to že chci hrát hry přes system link ale dělám to podle video návodu ale můj problém je že se mi nezobrazuje system link když zmáčknu prostřední X na gamepadu tak může někdo poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 17, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Taky se mi nezobrazil Systemlink po zmacknuti tlacitka, ale kdyz spustis hru ktera podporuje SystemLink tak muzes hrat online, zkousel jsem to kdysi na Diablu 3 a slo to, v Menu hry najedes na System Link, vyberes server a hrajes. Youtube a prohlizec podle me na RGH nefunguje, myslim ze dotycny lital po netu a koukal na YT pred upravou RGH, ale muzu se plest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldberg Odesláno Leden 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 ja vím že musím do hry to jsem u dělal u cod mw3 ten system link ma ale stale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 17, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 (upraveno) To nejde u kazde hry co ma System Link, podporuje to jen urcite hry, seznam je zde http://xboxunity.net Mozna mas neco spatne nastavene,nevim, ja to zkousel uz davno a fungovalo mi to. Tema na System Link uz tu je, zkus napsat tam, je i parta lidi na FB. http://console-forum.net/tema/153337-teamfsd-jqe360-link-hrajte-stazene-hry-po-internetu-zdarma-neni-treba-pc/page27 https://www.facebook.com/groups/624711660975103/ Mozna ze uz jqe360 nefunguje a musi se pouzit xboxunity, kdo vi. Upraveno Leden 17, 2015 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.