Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 SLIM půjde flash?

Thompson1468627106

Otázka

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Cca od konce 06/2011 už jsou všechno Liteony 16D5S 1175 takže i ten tvůj bude. Ty jdou flashnout jen výměnou desky za LTU2. Když to spočteš s novou vypalovačkou Ihas + média tak máš lepší RGH, které ti půjde udělat bez problémů.

Upraveno uživatelem xmod
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Cca od konce 06/2011 už jsou všechno Liteony 16D5S 1175 takže i ten tvůj bude. Ty jdou flashnout jen výměnou desky za LTU2. Když to spočteš s novou vypalovačkou Ihas + média tak máš lepší RGH, které ti půjde udělat bez problémů.

Thompson se dohadoval pres SMS ze to jde bez vymeny PCB :) :)

Jsem rad, ze nejsem za blba ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Thompson:

Pátrám po tom jestli můj xbox půjde flashnout, bez výměny PCB.

PSU je 10.83A 12V

MFR Date: 2011-08-25

TA (O tom jsem se nikdy nedozvěděl co je?) : 2010/216,2010/779

LOT: 1038X

TEAM: ADUR

Tučně zvýrazněna odpověď. Podle datumu na začátku tvého vlákna.

Co je na tom nejasného?????

Odkaz ke komentáři

• 0
Jenomže vám je uplně jedno, co má dotyčný za mechaniku...ikdyby měl D4Sku, tak mu řeknete, že má dashboard novější jak 13596 a že to nejde bez výměny PCB, což je samozřejmě blbost.

Tohle prosím vysvětlit.Jak verze dashboardu souvisí s tím, že cca po červnu 2011 jsou v Xboxu slim Mechaniky Liteon 16D5S které se dají flashnout jen výměnou desky za LTU. Tj zhora zmíněný xbox vyrobený v srpnu 2011 (MFR date 2011-08-25) jí bude mít tutově ?

Odkaz ke komentáři

• 0

A bohužel má zrovna D4Sku.Jak to s tím souvisí?Že pán vehementě tvrdí, že ikdybych měl D4S (což mám), tak po dashboardu 13596 se mění deska, což není pravda.O to mi tady jde celou dobu.To že se podle MFR Date zhruba luští co je tam za mechaniku, ještě evidentně neznamená, že tam je.

Odkaz ke komentáři

• 0
A bohužel má zrovna D4Sku.Jak to s tím souvisí?Že pán vehementě tvrdí, že ikdybych měl D4S (což mám), tak po dashboardu 13596 se mění deska, což není pravda.O to mi tady jde celou dobu.To že se podle MFR Date zhruba luští co je tam za mechaniku, ještě evidentně neznamená, že tam je.

Tak tohle je unikát.Prošel sem všechny záznamy co mám a D4S jsem v srpnové konzoli ještě neviděl (10 konzolí ze srpna 2011).Bývají i Hitachi.Jeslti to tedy je původní mechanika, je to hodně special.Flashnout samozřejmě jde

Upraveno uživatelem xmod
Odkaz ke komentáři

• 0

Panove, take se pridam k prosbe o radu, mam MFR : 2011-03-29 chc se proto zeptat, zda pujde flash bez vymeny desky a jakou mam asi mechaniku? Nekde na foru jsem cetl thread, kde byl kompletni seznam mechanik podle data vyroby, ale nemuzu ho ted ani za boha najit :-(

Diky, P.

Odkaz ke komentáři

• 0
Sám to rozhodně nezkoušej.Je to i HW úprava v mechanice

Toho se nebojim :-) Ale nemuzu najit nejaky postup, tech mechanik je milion, na nektere davaji jine PCB, nekde jenom neco preskrabnou a nahradi odporem. Bohuzel neznam oznaceni te mechaniky, takze nemuzu hledat podle typu :-( Asi budu muset nejdrve Xko kuchnout a pak se uvidi.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu