nuff.dome Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 Chci se zeptat. Mám tento devhook (podporuje USB). Nemám zatím větší paměťovku a tak hraji ISA hry přes USB mód. otázka zní: Když mountnu ISO a chci hrát jinou hru, musím PSP nahodit na 1.5 a potom spustit znovu Devhook a zase emulovat fw 2.71 ?? Protože když vyskočím ze hry a zmáčknu HOME + L nebo R tak se mi dole přepínaj hry ale potom se ikonka UMD nezobrazí ! Takže když chci jinou hru, musím restartovat, emulovat atd...atd.. Nevíte někdo čím to je ? ? ? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 Tak tento devhook presne mam, ale pres usb nehraju, takze ti asi neporadim. Jedine abys dele cekal. Jinak fakt nevim. V PSP se mi hry prepinaji normalne, akorat se to umd nacita dele nez se zobrazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff.dome Odesláno Říjen 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 Jo, zapomel jsem podotknout ze jedou to prepnout jde ale potom ikonka UMD zmizi. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 No me to prave taky zmizi, ale asi po deseti vterinach se znova objevi s jinou hrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 jo tak to netusim :( zrejme chyba softu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff.dome Odesláno Říjen 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 Ale jinak tohle Devhook bezne nedela, nebo je to ok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff.dome Odesláno Říjen 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 Zkousel jsem cekat jetsli se to znovu neobjevi a ono nic, fakt vazne nevim. Nenici se PSP kdyz to 20x denne zapinam a vypinam ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 Hm no hele zkus instnout ten VShex Mod s tim by to mělo jít, pokud chcete tak sem hodim celej můj devhook.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 Chci se zeptat. Mám tento devhook (podporuje USB). Nemám zatím větší paměťovku a tak hraji ISA hry přes USB mód. otázka zní: Když mountnu ISO a chci hrát jinou hru, musím PSP nahodit na 1.5 a potom spustit znovu Devhook a zase emulovat fw 2.71 ?? Protože když vyskočím ze hry a zmáčknu HOME + L nebo R tak se mi dole přepínaj hry ale potom se ikonka UMD nezobrazí ! Takže když chci jinou hru, musím restartovat, emulovat atd...atd.. Nevíte někdo čím to je ? ? ? Díky za odpověď no pri prepinani ISOvek se ta ikonka umd vzdy na chvili ztrati ,zkus pockat trosku dele... kdyztak znovu naformatuj MS a zkus ten devhook nahodit uplne znovu na uplne cistou kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff.dome Odesláno Říjen 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 No ted jsem to zkousel.Devhook je asi v pořádku. Bude to některjma ISAma. Nektere hry se ukazou, jine ne. PS: VShex Mod je co? Co to ma delat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 Chci se zeptat. Mám tento devhook (podporuje USB). Nemám zatím větší paměťovku a tak hraji ISA hry přes USB mód. otázka zní: Když mountnu ISO a chci hrát jinou hru, musím PSP nahodit na 1.5 a potom spustit znovu Devhook a zase emulovat fw 2.71 ?? Protože když vyskočím ze hry a zmáčknu HOME + L nebo R tak se mi dole přepínaj hry ale potom se ikonka UMD nezobrazí ! Takže když chci jinou hru, musím restartovat, emulovat atd...atd.. Nevíte někdo čím to je ? ? ? Díky za odpověď no pri prepinani ISOvek se ta ikonka umd vzdy na chvili ztrati ,zkus pockat trosku dele... kdyztak znovu naformatuj MS a zkus ten devhook nahodit uplne znovu na uplne cistou kartu u jedne verze devhooka, kterou jsem mel se mi stavalo neco podobneho, dokonce i pro ISA na MS... jednou, dvakrat jsem prepnul ISO(UMD) a pak pri dalsim prepnuti nic... UMD se prestalo nacitat, takze asi nejaka nevychytavka;) doporucuju vyzkouset jinyho DH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 PS: VShex Mod je co? Co to ma delat ? Je to launcher devhooku, kterej ti v 2.71 zobrazí menu ve kterym si ty hry můžeš vybírat, nemusej ani být v složce ISO...A umí toho mnohem víc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff.dome Odesláno Říjen 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 Dobre. A jeste otazecku. Kterou verzi si mam stahnout ??? Popr. nemate nejaky odkaz na funkci verzi s dh 0.45? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 Ja bych potreboval vedet jak do teto verze devhooku dostat jeste jeden fw. Abych mohl v menu devhooku vybrat napr. fw. 2.6 a spustil gta v tomto fw. Potrebuju totiz spustit gta cheat device a on na fw.2.71 nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff.dome Odesláno Říjen 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 Teoreticky najdi slozku kde je fw 2.6 , v tehle verzi nebo ve vsech (to nevim) jsou slozky vsech fw a nakopiruj tam ten 2.6 a nebo vymaz 2.71 a dej tam misto nej 2.6 ???? Zkus si ty slozky projit... Urcite to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2006 Tak takhle teoreticky sem si to taky myslel, ale real je o dost slozitejsi. Delal sem to podle nejakyho navodu a je kolem toho spousta programu a strasny sra*i s tim je. Ale nakonec uspesne. To neexistuje devhook s frimwarem 2.6 nebo nizsim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 na tomhle DH 0.46 je mozny nastavit firmware 1.50;2.00;2.60;2.71 ...navic je fixlej, takze i netik na nem chodi v poho... Uz ho mam fakt dlouho a jeste jsem s nim nemel problem :wink: tady je DH 0.44 full http://rapidshare.de/files/25768013/Devhook044_FIXED_WWW.PROJECTPSP.COM.rar.html ten si zkopiruj do psp a pak do nej nakopiruj upgrade na 0.46 ...v podstate staci jenom prepsat soubory v X:/dh aktualnejsimi, ale je lepsi nahradit i spousteci cast v X:/PSP/GAME/ http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/files/Devhook%200.46%20plus%20SDK.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 Dobry, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 OT:..skvela funkce HOME+R ...jednou se o tom zminil myschoo, ale nak sem to neresil :) ...doted sem pri prepinani her restartoval PSP jak lama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 OT:..skvela funkce HOME+R ...jednou se o tom zminil myschoo, ale nak sem to neresil :)...doted sem pri prepinani her restartoval PSP jak lama :) tomu nemohu uvěřit :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 ten si zkopiruj do psp a pak do nej nakopiruj upgrade na 0.46 ...v podstate staci jenom prepsat soubory v X:/dh aktualnejsimi, ale je lepsi nahradit i spousteci cast v X:/PSP/GAME/ Pockej ale to teda v podstate staci stahnout jen ten 0.46 ne kdyz pak tu 0.44 stejne celou prepisu souborama z ty 0.46. A zkousel si nekdy nacist treba fw.2.00? Ja mam ve svym devhooku taky ty frimwary vypsany ale je tam jen flash0. Jediny fw 2.71 ma i flash1 a stejne je to i u tohohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff.dome Odesláno Říjen 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 OT:..skvela funkce HOME+R ...jednou se o tom zminil myschoo, ale nak sem to neresil :)...doted sem pri prepinani her restartoval PSP jak lama :) Vzdyt o tom jsem psal ! :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest huhulák Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 jestli tomu dobře rozumím, tak s devhook se dají spouštět hry ISO uložené v počítači přes USB ? Mohl by někdo popsat jak na to ? Jde to i s devhook 0.44 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 ten si zkopiruj do psp a pak do nej nakopiruj upgrade na 0.46 ...v podstate staci jenom prepsat soubory v X:/dh aktualnejsimi, ale je lepsi nahradit i spousteci cast v X:/PSP/GAME/Pockej ale to teda v podstate staci stahnout jen ten 0.46 ne kdyz pak tu 0.44 stejne celou prepisu souborama z ty 0.46. A zkousel si nekdy nacist treba fw.2.00? Ja mam ve svym devhooku taky ty frimwary vypsany ale je tam jen flash0. Jediny fw 2.71 ma i flash1 a stejne je to i u tohohle. neni to jedno, protoze ten upgrade neobsahuje vsechny soubory devhooka, ale obsahuje jenom nektere aktualnejsi soubory, ktere je pro upgrade nutne prepsat v DevHooku 'full' jinak s temi jinymi Fm mas pravdu... ty slozky pro jine firmwarey neobsahuji potrebna data... pro fm 2.00 vyzkousej treba upgrade na 2.00(oficial) a treba pres FileAssistant zkopirovat obsah flash0 a flash1 na MS, potom downgrade na 1.50, ty soubory nakopirovat do DevHooka do slozky pro fm 2.00 a vyzkousej to... takhle by to mohlo fungovat... pro fm 2.60 bych zkusil zase prekopirovat soubory z nejake starsi verze DH kdy byl podporovan max fm 2.60 nezkousel jsem to, ale jestli budu mit trochu casu zkusim si s tim trochu pohrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 No ja sem prave uz delal na devhooku frimware 2.6, ale je to hrozna pakarna. Tak sem shanel nejakej devhook kterej ma frimware nizsi nez 2.71. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.