Tipos Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Zdravím, chci se jen zeptat (už jsem ptal jednoho flashera) ale poptám se i tady. Lze provést RGH pro Xbox 360 4gb kupovaný včetně kinectu forzy a her pro kinect (takový ten bundle)? Nějaké info: 2014-10-9, model 1538, můžu klidně dát foto, nebo opsat vše co by jste potřebovali vědět. Bylo mi řečeno že je v tomto modelu zrovna nějaký nový typ cpu který nelze (zatím) flashnout/ provést rgh. Jak to to tedy je? Má někdo info jestli se o to někdo snaží? Nebo na tomto modelu lze provést rgh? Nebo mám sám zjistit co to je zač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 (upraveno) Orientačně od měsíce výroby 07/2014 je v konzolích nová revize Winchester na který RGH v tento moment udělat nejde (tj flash taky ne).Řešení bych řekl k dispozici bude, ale jak to bude dlouho trvat samo nikdo neví.Takže prodat nebo čekat. Upraveno Leden 31, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tipos Odesláno Duben 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Je možná ještě brzy, ale jsou nějaké novinky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.