mirage Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2015 Stáhl jsem na akci mafii 2 z ps3 Store ale není v češtině. Existuje nějaký language pack. Mam ale ofw Citovat
0 Moderators SAIXX Odesláno Únor 1, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 1, 2015 Bohužel není Citovat
0 Moderators SAIXX Odesláno Únor 1, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 1, 2015 Mušák: Pokud vím nehraje v tom účet roli pač je i na CZ store POUZE v angličtině. V cz je pouze na disku ;-) Citovat
0 mirage Odesláno Únor 1, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2015 Jak to ma člověk vědět v jaké je to lokalizaci na psn. Nikde jsem nic nenašel. Ta čeština je škoda, ale stalo to jen kolem 200czk takže vpoho Citovat
0 Moderators SAIXX Odesláno Únor 1, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 1, 2015 Zkus se příště nejdřív zeptat ;-) Citovat
0 trotlos Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2015 To je ta naše skvělá Sony cz :blejt: her v cz je ze by stacila jedna ruka a kdyz uz je moznost tak stejne neni na storu v cz :roll: zvracel bych... Citovat
0 Mojmir Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2015 Jojo, už i Japonská Toyota má v sobě češtinu, ale borci od Sony né, asi si myslí že nám to tak vyhovuje :dots: Citovat
0 Moderators SAIXX Odesláno Únor 1, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 1, 2015 Mafia II byla tuším jedna z prvních her na CZ PSN novější hry jsou v CZ (většinou) i na PSN... takže trošku klidu ;) Citovat
0 Mojmir Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2015 Já bych byl klidnější, kdyby mělo PS4 menu v Češtině, né že bych to potřeboval ale trochu mě to znervóznuje. Taky PS store má už od PS3 stejnou hlášku "je dostupný pouze v anglickém jazyce". Bohužel to svědčí o jediném, jsme pro ně příliš malý trh. Zato Toyota, která tu prodá "pár" aut to řeší a dobře ví proč. Citovat
0 Moderators SAIXX Odesláno Únor 1, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 1, 2015 (upraveno) Jenže srovnávat jednu společnost a koncern je docela rozdíl. Jinak ano CZ není až tak lukrativní trh Upraveno Únor 1, 2015 uživatelem SAIXX Citovat
0 epilepticfishCZ Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2015 Jde o to že dabing si platila Cenega jakožto CZ distributor a ta nemá vůbec zapotřebí poskytnout ho třetí straně zdarma na kopii hry ze které nemá ani korunu :D Citovat
0 mirage Odesláno Únor 1, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Únor 1, 2015 Jde o to že dabing si platila Cenega jakožto CZ distributor a ta nemá vůbec zapotřebí poskytnout ho třetí straně zdarma na kopii hry ze které nemá ani korunu :D To dává smysl. Jen je škoda ze na psn nikde není uvedeno v jakém jazyce to je. Kdybych chtěl např. Koupit fifu, tak by me zajímalo zda bude i s českým dabingem. Citovat
0 epilepticfishCZ Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2015 Souhlas, v tomhle je cz store ar let za dnešním standardem- viz třeba steam. Citovat
Otázka
mirage
Stáhl jsem na akci mafii 2 z ps3 Store ale není v češtině. Existuje nějaký language pack. Mam ale ofw
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.