jirkahns Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Ahoj přemýšlím o koupi nové TV k Psku, tak bych potřeboval poradit jaká asi je nejlepší. Pro mě je zásadní cena/velikost/kvalita. Na čem hrajete vy? A taky aby měla input lag tak nějak v normě. Díky za odpovědi :D:D:D:thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 Aj ked si potrpim na kvalitny zvuk,nejsom ziadny audiofil....ale zvuk z TV pouzivam maximalne na spravy. Vsetko ostatne(filmy,hudba,hry) idu cez receiver,takze je mi uplne jedno ake repro ma TV,aj tak to nebude nikdy ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojmir Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 Myslím že jsme se v tom zbytečně zamotali, pokud Vám jde jen o obraz, tak si kupte dostatečně velký monitor a jste happy. Pochybuji že někdo z diskutujících slyšel Harman Kardon, JBL, Bose reproduktory které se dělají do notebooků a zařízení pro náročnější. Velmi by vás překvapilo jak z takových miniaturních reproduktoru jde zvuk... Asi by už nezazněla věta že to nebude nikdy ono. Problém současných televizí je jejich šířka a udělat dobré tenké reproduktory včetně ozvučnice je dost složitý úkol, proto se na to výrobci často vykašlou, dají tam ten max co dokážou vytvořit a co když to zákazníkovi nebude vyhovovat koupí soundbar, nebo si dá sluchátka. Jde to samozdřejmně i jinak, třeba tím že si nechají navrhnout zvuk u věhlasných firem (v minulosti i TV LG, Philips používá u vyšších modelů třetí reproduktor na basy), ale čecháček chce všechno za babku a radši nechá filmy šišlat, než aby přihodil korunu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Mojmir,ja som pisal o reprach z TV,ze to pre mna nebude nikdy ono...nebavili sme sa o externych repracikoch BOSE a pod. Bose pouzivam k notebooku a som spokojny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojmir Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Taurus: Však ano bavíme se o tom samém, repro v TV. LG si v minulosti nechalo dělat od Mark Levinson, Philips jak jsem psal dělá 2.1 svojí výroby, Sony, Panasonic má poměrně hodně zkušeností v tomto směru... Akorát z těch velkých výrobců Samsung moc zkušeností nemá a i u vysokých verzí na to do značné míry kašle. Prostě pochopil že lidi raději jeho aktivní 3D než poslouchatelný zvuk, což je u hodně lidí bohužel pravda...Zvuk nevidíš, tudíž v recenzích nenafotíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thebestplayer01 Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Mnoho lidí, mnoho názorů. Já například zastávám názor, že by měl být člověk rád, že má na čem hrát... a že má co hrát. Jestli je to Sony, LG nebo jiné, na tom mi opravdu nezáleží. Kde jsou časy, kdy byly černobílé televize a o PS se mohlo lidem zdát tak leda ve snu. :cheesygrin:Tehdy se snad nikdo neměl šanci dohadovat, která je lepší, která má lepší zvuk a obraz, protože byly všechny stejné. I když, kdo ví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojmir Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Do značné míry máš pravdu, byli jsme tehdy omezeni velmi nízkým rozlišením vysílací normy a mono zvukem. Konkrétní firmu nepreferuju (nejsem zastáncem ani odpůrcem konkrétní značky), jen bych si přál aby repro bylo alespoň tak kvalitní jak na těch starých TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thebestplayer01 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Ty pracuješ u nějaké společnosti, co se zabývá těmito technologiemi? Nepracuješ u Alzy, Electro World, jako jejich prodejce na prodejně? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojmir Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Ano pracuji s těmito technologiemi, živím se jako servisní technik výpočetní techniky. V minulosti záručně TV, LCD TV, Plasma TV, Monitory, LCD Monitory. Nyní záručně PC, NB, tiskárny, plotry, skenery pro ČR a SK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thebestplayer01 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Me tuseni tedy bylo spravne. Delas to na zivnost nebo u firmy? Moc techniku kolem sebe nemam. Vsichni hrajou, ale jak je nejaka chyba v systemu, tak nikdo neporadi. Musim priznat, ze ani ja nemam na jakesi vlastnorucni opravovani bunky. Stroj by po mem zasahu beztak byl zraly na navstevu popelnice.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojmir Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Dělám na firmu, příležitostně opravuju věci pro známé a kamarády. Jinak v tom nejsi sám, mezi oblíbené přípravky našich zákazníků patří izolepa, žvýkačka, už jsem se setkal i s toaletním papírem :-) Místo šroubováku v lepším případě kuchyňský nůž, což často dopadne tak že místo jednoho vadného dílu jsou rázem minimálně tři. Moje práce mě baví, je strašně zajímavé jak světoví výrobci po svém řeší konstrukci a snaží se o dokonalost v rámci dané ceny. Taky je moc zajímavé vidět do hloubky jak co funguje, takový prodavač to zná čistě teoreticky, já to často vidím do takové hloubky že vysvětlit princip laikovi je nadlidský úkol. Navíc když pak čtu nějaký "odborný" článek, tak se směju, co tam nenapíšou za bláboly. Nevýhoda této práce je že vašim vtipům málo kdo rozumí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thebestplayer01 Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Toaletni papir? To opravovali na zachode, ne? :cheesygrin:Jak pisu, radsi sverim svou techniku do rukou odbornika, nez lepit zvykackama. Tva prace te bavi? Mam pocit, ze vetsina lidi chodi do prace pomalu z donuceni, protoze musi. Otravenych obliceju vidim vsude plno, at uz se jedna o prodavacky v obchodech, ci ridice autobusu... Rikas, kdyby byla moznost te potkat v praci, tak jedine veseleho z radostiz prace? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smartmax Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Se vší úctou, nechcete si pokecat po SZ? Tady je toto řekl bych offtopic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojmir Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 JJ, omlouvám se, ráno jsem mu psal už SZ ať to tu neplevelíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thebestplayer01 Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Prý mu. 8)Ale taky se omlouvám za OT. Myslela jsem, že to tady není tolik technicky zaměřené a některé "mimo zprávy" se budou tolerovat. No, asi jsem na špatném webu, kde se nic nepromíjí. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smartmax Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Spoustu lidí toto téma třeba zajímá nebo se něco chtějí dozvědět....určitě ne to, jak se může opravovat TV na záchodě.... Jinak poměrně zajímavá cena, pokud někdo trvá na UHD..... https://www.mall.cz/3d-televize/philips-40pus6809-12?v=684605&utm_source=heureka.cz&utm_medium=cse&utm_campaign=EC&utm_content=3d-televize&utm_term=684605 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojmir Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 (upraveno) Cena dobrá, obraz strašný za ty peníze máte luxusní FHD s nádherným obrazem. Pro ty kdo si má slova chtějí ověřit, tak ať se podívají na ní v obchodě, bílá vypadá jako plínky po dvou dětech a celkově barvy neodpovídají. S tou bílou je to asi největší průser, protože ta donastavit NELZE! Já čekám na modely 2015, dle níže uvedeného článku se máme na co těšit: http://avmania.e15.cz/lesk-a-bida-smart-tv-prostredi Upraveno Únor 17, 2015 uživatelem Mojmir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RakovinaRohu Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Zdar všem, tak už jsem se konečně rozhoupal a chci koupit novou tv do pokoje k ps4. Chtěl bych něco do 10k uhlopříčka max 108cm full hd a 100hz. Žadné jiné funkce nechci! Díky za každej ověřenej tip. Dost se mi páčí Sony Bravia KDL-40R455B. Třeba tohle taky vypadá dobře ale nevím jak jsou ověřené... Grundig Vision 4 40 VLE 4421 BF, Philips 40PFH4109 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojmir Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Grundig bych vyloučil okamžitě, Philips mívá často nic moc obraz - chtělo by zkouknout. Levnější Sony taky není žádná hitparáda, ale z těch třech bych ho o malou kapku preferoval. Pokud máš možnost spíše jdi do Panasonic, nebo LG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RakovinaRohu Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Grundig bych vyloučil okamžitě, Philips mívá často nic moc obraz - chtělo by zkouknout. Levnější Sony taky není žádná hitparáda, ale z těch třech bych ho o malou kapku preferoval. Pokud máš možnost spíše jdi do Panasonic, nebo LG. Tak nevím, spousta lidí mi psalo nejlépe sharp, toshiba a sony. Asi trošku připlatím a koupím SONY! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojmir Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Sharp opravdu bych nedoporučoval, nejlepší Sharp odpovídá obrazem zhruba jednomu z nejlevnějších Samsungu. Toshiba není špatná značka, ale má velmi často enormní výkyvy v produktech. Sony má levné řady které za moc nestojí, střední které jsou srovnatelné s konkurencí, vysoké které jsou fajn. Viz nějaký z posledních testů kde to nějaká Sony vyhrála. Dnes se obecně doporučuje LG, Samsung, Sony, Panasonic. Z čehož nejlépe mi vychází ten Panasonic, ale aby to nebylo tak jednoduché tak pokulhává v černé barvě, kdy ve tmě je pozorovatelné že je to do šeda. Samsung obecně vše přebarvuje ať se cítíme jako v pohádce. LG velmi pěkný obraz, nové SMART rozhraní tragédie z hlediska DLNA. Doporučil bych Ti navštívit jakýkoli větší elektroobchod a jak tam mají puštěné ty jednotné dema přes nějakou konzoli. Tak se podívej na to jakou to má bílou a černou, ty už nikdy nedonastavíš. Pak se podívej jestli by jsi chtěl raději matný display, nebo leštěný. Pokud Ti matný nepřijde horší tak ber určitě jej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RakovinaRohu Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Ok, zajdu to pořádně omrknout. Jen se ještě zeptám nemá třeba někdo zjištěno jakej měsíc jsou třeba tv cenově levnější? Nebo kdy vycházejí ty nové modeli a starší klesají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojmir Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 2015 budou podle mně brzy, ale je otázka jestli pro změnu nestoupne dolar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeviR1 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Taky teď řeším jakou koupit televizi ke konzoli, prošel jsem docela dost obchodů, strávil pár hodin hledáním na netu a nejlíp mi z toho vyšla už zmiňovaná Samsung UE40H6200. Akorát teď přemýšlím, jestli nevzít něco většího, ale asi nakonec skončím s touto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojmir Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Ten model není špatný, jen ty barvy, jako v telenovele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RakovinaRohu Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Taky teď řeším jakou koupit televizi ke konzoli, prošel jsem docela dost obchodů, strávil pár hodin hledáním na netu a nejlíp mi z toho vyšla už zmiňovaná Samsung UE40H6200. Akorát teď přemýšlím, jestli nevzít něco většího, ale asi nakonec skončím s touto. Ta vypadá dobře. Já jsem nakonec přeměřil pokoj a mohl bych tam nacpat tv až do 130cm. 20cm rozdíl je asi dost co? Raději by se asi vyplatila nějaká 120-126cm. Jen teda nevim co zvolit do 10k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jirkahns
Ahoj přemýšlím o koupi nové TV k Psku, tak bych potřeboval poradit jaká asi je nejlepší. Pro mě je zásadní cena/velikost/kvalita. Na čem hrajete vy? A taky aby měla input lag tak nějak v normě. Díky za odpovědi :D:D:D:thx:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
25
7
6
5
Nejvíce příspěvků v jednom dni
bře 13
25
úno 3
9
bře 17
5
úno 4
5
Top Posters For This Question
Mojmir 25 posts
dogmaster 7 posts
RakovinaRohu 6 posts
jirkahns 5 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
bře 13 2015
25 posts
úno 3 2015
9 posts
bře 17 2015
5 posts
úno 4 2015
5 posts
76 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.