malysrnec Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Zdarec, jak asi už mnozí z vás ví, je na trhu nová karta, která umí hrát hry stažené z netu v 3D a jmenuje te Sky3DS. Její cena je 80 liber nebo 90 USD, to na naše dělá cca 2500-2900 Kč. Pokud by se nás našlo víc, jsem schopný její cenu stlačit na 2200 Kč. A tak se ptám, šel by do toho někdo se mnou??? PS: není radno dlouho otálet, kurz eura a tím i na euro napojené české koruny jde do hajzlu a bude to jen horší a tím se jakýkoliv nákup za hranicemi ještě víc prodraží. PPS: Něco o kartě a její srovnání s Gateway 3DS a R4i Gold je třeba tady: http://www.sky3ds.uk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Viz take http://console-forum.net/tema/175204-flashkarty-na-nintedo-3ds-2ds-new3ds?p=1438380#post1438380 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malysrnec Odesláno Únor 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 To je v pohodě. Mám svého dodavatele, od kterého kupuju R4i karty a měl jsem od něj i 3DSlink kartu, ale ta má bohužel stejný handicap jako Gateway 3DS, takže je při současný verzi fw nepoužitelná :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simcik Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 (upraveno) Zdarec,jak asi už mnozí z vás ví, je na trhu nová karta, která umí hrát hry stažené z netu v 3D a jmenuje te Sky3DS. Její cena je 80 liber nebo 90 USD, to na naše dělá cca 2500-2900 Kč. Pokud by se nás našlo víc, jsem schopný její cenu stlačit na 2200 Kč. A tak se ptám, šel by do toho někdo se mnou??? PS: není radno dlouho otálet, kurz eura a tím i na euro napojené české koruny jde do hajzlu a bude to jen horší a tím se jakýkoliv nákup za hranicemi ještě víc prodraží. PPS: Něco o kartě a její srovnání s Gateway 3DS a R4i Gold je třeba tady: http://www.sky3ds.uk/ Je tu také qq3ds karta. Jsou to dvě karty-3DS a NDS. Vidím ji na netu za 79$.Kdyby nás bylo víc, tak bych do toho šel. Upraveno Únor 8, 2015 uživatelem simcik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 8, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 Zdarec,jak asi už mnozí z vás ví, je na trhu nová karta, která umí hrát hry stažené z netu v 3D a jmenuje te Sky3DS. Její cena je 80 liber nebo 90 USD, to na naše dělá cca 2500-2900 Kč. Pokud by se nás našlo víc, jsem schopný její cenu stlačit na 2200 Kč. A tak se ptám, šel by do toho někdo se mnou??? PS: není radno dlouho otálet, kurz eura a tím i na euro napojené české koruny jde do hajzlu a bude to jen horší a tím se jakýkoliv nákup za hranicemi ještě víc prodraží. PPS: Něco o kartě a její srovnání s Gateway 3DS a R4i Gold je třeba tady: http://www.sky3ds.uk/ Kdy máš v plánu tu kartu objednávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simcik Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 (upraveno) Kdy máš v plánu tu kartu objednávat? Ahoj, je to složitější. Nemám VISA ani Mastercard. Způsob doručení zásilky je různý: Česká pošta a jiné. Zadej do googlu "qq3ds buy"Tam Ti vyjedou prodejci ze všech sětadílů. Mě se líbí prodejce z Německa:3ds Deluxe :http://3dsdeluxe.com/goods-54-QQ3DS+for+playing+all+3DSDS+games.html Rád bych se někomu přidal. Petr Upraveno Únor 8, 2015 uživatelem simcik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 8, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 Ptal jsem se spíš autora prvního postu. Osobně bych upřednostnil buď novou Sky3DS anebo Gateway, o té QQ3DS jsem neuvažoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simcik Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 A ta Gateway umí už i vyšší firmware než je 4.1-4.5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 8, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 http://console-forum.net/tema/175204-flashkarty-na-nintedo-3ds-2ds-new3ds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simcik Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Dobrý den, podle toho odkazu, jde vidět, že Sky3ds nemá budoucnost. Přepínání pomocí tlačítka, tlačítko se může ošoupat. U gateway je složíté používání. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simcik Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Prosím Vás, nešlo by od vašeho dodavatele objednat kartu qq3ds.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malysrnec Odesláno Únor 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Zkusím se zeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simcik Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Díky, za to, že se zeptáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malysrnec Odesláno Únor 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Bohužel momentálně mají svátky, ale koukal jsem na netu tak ta QQ3DS by měl být pouze klon Sky3DS, takže osobně bych raději do toho QQ nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simcik Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Dobrý večer, kolik by stálo sky3ds se vším všudy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malysrnec Odesláno Únor 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 viz první příspěvek, záleží na tom, kolik lidí bude mít zájem a kolik bude stát doprava. Čím víc lidí, tím doprava na 1 kus vyjde levněji. Ti co rádi přepočítávají USD na Kč upozorňuji, že na celnici se musí zaplatit ještě DPH a cca 200-300 poplatek za proclení. Přesnější cenu budu vědět tak za týden, až skončí v HK svátky, ale tipuji, že pod 2500 se asi nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malysrnec Odesláno Březen 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Tak má někdo zájem? Při 10 kusech jsem na ceně 2400 za 1 kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 6, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 A nemělo by to být spíš naopak, že při vyšším počtu objednaných kusů by měla být nižší cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malysrnec Odesláno Březen 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 u 10 ks se to nijak nepromítne :-( a mnozstevni rabaty maji min od 50 ks a dela to cca 3% z ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 6, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Aha. Proč ale potom píšeš, že "při 10ks jsi na ceně 2.400 Kč"? To zní jakoby ta cena byla při tomto množství něčím vyjímečná, ale i v oficiální distribuci lze tuto cenu a dokonce i nižší mít při koupi 1ks. Proto tomu nějak nerozumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malysrnec Odesláno Březen 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 V jaké oficiální distribuci? U nás se neprodává a pokud počítáč cenu na zahr. eshopu a "jen" vynásobíš cenu v USD kurzem cca 25 Kč za USD tak nezapomeň, že jakmile to projde u nás celnicí, musís zaplatit poplatek za proclení a DPH, to je cca. 300 Kč + 21% z ceny a najednou jsi někde úplně jinde :-( Jinak cena není nijak zázračná, ale mám jistotu, že mi dorazí a budou funkční a hlavně já to na celnici oběhám a je jedno zda to dělám pro 1 kartu nebo pro 20. Já sem to sem nabíd, protože se mě na to furt někdo ptá, když si kupuje běžnou R4i kartu, tak mi to nedalo a koupím si ji pro sebe a jestli si to ostatní koupí na eBayi, na akru, nebo nějakým čínským serveru... to je každého volba. Kdo má zájem, napište mi zprávu, mám zatím 6 zájemců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Importu z neevropské země rozumím, ale na stránkách výrobce je seznam jejich distributorů a ten zahrnuje desítky shopů v EU (to je ta oficiální distribuce, o které mluvím). Není problém koupit kartu v Anglii, není problém ji koupit v Německu a tím pádem se tu nebavíme o žádných dalších poplatcích, o žádném clu, o žádném DPH. Karta se tam dá najít za 59 GBP, což je při dnešním kurzu cca 2.250 Kč a to jsem neprošel všechny evropské distributory, možná by se dala najít ještě levněji. To je konečná suma za kartu (nepočítaje dopravu, která to nijak zásadně nenavýší), nic dalšího se neplatí a karta ti příjde až do pohodlí domova. Proto nerozumím tomu proč se tu zabýváš nějakou celnicí, proč si chceš ztěžovat práci s tím objednávat to někde z mimoevropské země a ve finále tak kartu pořídit dráž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malysrnec Odesláno Březen 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Ja jsem nepsal nic o clu, ale o clení Na tohle zboží se vztahuje nulové clo, ale proclít, resp. vyplnit přslušní papíry je třeba a za to je poplatek cca 300 Kč. A co se týká nákupu v GB, tak mám píše negativní zkušenosti. Navíc ceny v GB eshopech jsou bez VAT, resp DPH a při prodeji do jiné země se připočítává k ceně a už se mi stalo, že mi DPH napočítali 2x, jednou jejich a u nác i naše a je s tím dost papírování když to jejich chceě zpátky a je úplně jedno, že jsme všichni v EU. Dá se říct, že krom nákupu v Německu mám spíš špatné zkušenosti s nákupy v EU. Ale abych to uzavřel... nabídl jsem tu spolukoupi, kdo má zájem, ať mi napíše, kdo si ji chce koupit jinde, ať si ji koupí jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 8, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 (upraveno) Hmm nesouhlasím s tím, co píšeš, nezlob se na mě. Pokud pominu to, že poplatek celní poště za "proclení" je 180 Kč a ne 300 Kč, tak o tom nákupu v EU, resp. konkrétně v té GB nemáš pravdu. Žádné DPH/VAT se ti k ceně už nepřipočte, na vstupu do ČR neplatíš žádné další poplatky, jelikož taková zásilka z EU není nijak zadržována celní poštou. Cena je konečná a jsou tu uživatelé, co si v GB tu kartu kupovali a mohou ti to potvrdit. Ale neberu ti tvůj business a ani není mou snahou ti tu mařit obchody. Pokud máš v oblibě nakupovat v USA, platit na vstupu DPH a vyřízení "proclení" a celkově se s tím drbat víc než to jednoduše koupit na desítkách různých míst v EU a bez průtahů, tak si to tak dělej. Moje první reakce byla notabene na to, že nevidím smysl skupinového nákupu za cenu, kterou zde prezentuješ jako něčím vyjímečnou a přitom je vyšší, než když si člověk klikne jeden ks v celé škále shopů v EU, které přímo výrobce karty má na svém webu. -howgh- Upraveno Březen 8, 2015 uživatelem drak3go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r4karty@gmail.com Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Sky3DS karta (CR a SR) Vice info o Sky3DS na: http://www.r4nintendokarty.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.