Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,

jak asi už mnozí z vás ví, je na trhu nová karta, která umí hrát hry stažené z netu v 3D a jmenuje te Sky3DS. Její cena je 80 liber nebo 90 USD, to na naše dělá cca 2500-2900 Kč. Pokud by se nás našlo víc, jsem schopný její cenu stlačit na 2200 Kč. A tak se ptám, šel by do toho někdo se mnou???

PS: není radno dlouho otálet, kurz eura a tím i na euro napojené české koruny jde do hajzlu a bude to jen horší a tím se jakýkoliv nákup za hranicemi ještě víc prodraží.

PPS: Něco o kartě a její srovnání s Gateway 3DS a R4i Gold je třeba tady: http://www.sky3ds.uk/

Odesláno (upraveno)
Zdarec,

jak asi už mnozí z vás ví, je na trhu nová karta, která umí hrát hry stažené z netu v 3D a jmenuje te Sky3DS. Její cena je 80 liber nebo 90 USD, to na naše dělá cca 2500-2900 Kč. Pokud by se nás našlo víc, jsem schopný její cenu stlačit na 2200 Kč. A tak se ptám, šel by do toho někdo se mnou???

PS: není radno dlouho otálet, kurz eura a tím i na euro napojené české koruny jde do hajzlu a bude to jen horší a tím se jakýkoliv nákup za hranicemi ještě víc prodraží.

PPS: Něco o kartě a její srovnání s Gateway 3DS a R4i Gold je třeba tady: http://www.sky3ds.uk/

Je tu také qq3ds karta. Jsou to dvě karty-3DS a NDS. Vidím ji na netu za 79$.Kdyby nás bylo víc, tak bych do toho šel.

Upraveno uživatelem simcik
  • Moderators
Odesláno
Zdarec,

Kdy máš v plánu tu kartu objednávat?

Odesláno (upraveno)
Kdy máš v plánu tu kartu objednávat?

Ahoj, je to složitější. Nemám VISA ani Mastercard. Způsob doručení zásilky je různý: Česká pošta a jiné. Zadej do googlu "qq3ds buy"Tam Ti vyjedou prodejci ze všech sětadílů. Mě se líbí prodejce z Německa:3ds Deluxe :http://3dsdeluxe.com/goods-54-QQ3DS+for+playing+all+3DSDS+games.html Rád bych se někomu přidal. Petr

Upraveno uživatelem simcik
  • 2 weeks later...
Odesláno

viz první příspěvek, záleží na tom, kolik lidí bude mít zájem a kolik bude stát doprava. Čím víc lidí, tím doprava na 1 kus vyjde levněji. Ti co rádi přepočítávají USD na Kč upozorňuji, že na celnici se musí zaplatit ještě DPH a cca 200-300 poplatek za proclení. Přesnější cenu budu vědět tak za týden, až skončí v HK svátky, ale tipuji, že pod 2500 se asi nedostanu.

• 2 weeks later...
Odesláno

V jaké oficiální distribuci? U nás se neprodává a pokud počítáč cenu na zahr. eshopu a "jen" vynásobíš cenu v USD kurzem cca 25 Kč za USD tak nezapomeň, že jakmile to projde u nás celnicí, musís zaplatit poplatek za proclení a DPH, to je cca. 300 Kč + 21% z ceny a najednou jsi někde úplně jinde :-( Jinak cena není nijak zázračná, ale mám jistotu, že mi dorazí a budou funkční a hlavně já to na celnici oběhám a je jedno zda to dělám pro 1 kartu nebo pro 20. Já sem to sem nabíd, protože se mě na to furt někdo ptá, když si kupuje běžnou R4i kartu, tak mi to nedalo a koupím si ji pro sebe a jestli si to ostatní koupí na eBayi, na akru, nebo nějakým čínským serveru... to je každého volba.

Kdo má zájem, napište mi zprávu, mám zatím 6 zájemců

• Moderators
Odesláno

Importu z neevropské země rozumím, ale na stránkách výrobce je seznam jejich distributorů a ten zahrnuje desítky shopů v EU (to je ta oficiální distribuce, o které mluvím). Není problém koupit kartu v Anglii, není problém ji koupit v Německu a tím pádem se tu nebavíme o žádných dalších poplatcích, o žádném clu, o žádném DPH.

Karta se tam dá najít za 59 GBP, což je při dnešním kurzu cca 2.250 Kč a to jsem neprošel všechny evropské distributory, možná by se dala najít ještě levněji. To je konečná suma za kartu (nepočítaje dopravu, která to nijak zásadně nenavýší), nic dalšího se neplatí a karta ti příjde až do pohodlí domova.

Proto nerozumím tomu proč se tu zabýváš nějakou celnicí, proč si chceš ztěžovat práci s tím objednávat to někde z mimoevropské země a ve finále tak kartu pořídit dráž.

Odesláno

Ja jsem nepsal nic o clu, ale o clení Na tohle zboží se vztahuje nulové clo, ale proclít, resp. vyplnit přslušní papíry je třeba a za to je poplatek cca 300 Kč. A co se týká nákupu v GB, tak mám píše negativní zkušenosti. Navíc ceny v GB eshopech jsou bez VAT, resp DPH a při prodeji do jiné země se připočítává k ceně a už se mi stalo, že mi DPH napočítali 2x, jednou jejich a u nác i naše a je s tím dost papírování když to jejich chceě zpátky a je úplně jedno, že jsme všichni v EU. Dá se říct, že krom nákupu v Německu mám spíš špatné zkušenosti s nákupy v EU.

Ale abych to uzavřel... nabídl jsem tu spolukoupi, kdo má zájem, ať mi napíše, kdo si ji chce koupit jinde, ať si ji koupí jinde.

• Moderators
Odesláno (upraveno)

Hmm nesouhlasím s tím, co píšeš, nezlob se na mě. Pokud pominu to, že poplatek celní poště za "proclení" je 180 Kč a ne 300 Kč, tak o tom nákupu v EU, resp. konkrétně v té GB nemáš pravdu.

Žádné DPH/VAT se ti k ceně už nepřipočte, na vstupu do ČR neplatíš žádné další poplatky, jelikož taková zásilka z EU není nijak zadržována celní poštou. Cena je konečná a jsou tu uživatelé, co si v GB tu kartu kupovali a mohou ti to potvrdit.

Ale neberu ti tvůj business a ani není mou snahou ti tu mařit obchody. Pokud máš v oblibě nakupovat v USA, platit na vstupu DPH a vyřízení "proclení" a celkově se s tím drbat víc než to jednoduše koupit na desítkách různých míst v EU a bez průtahů, tak si to tak dělej. Moje první reakce byla notabene na to, že nevidím smysl skupinového nákupu za cenu, kterou zde prezentuješ jako něčím vyjímečnou a přitom je vyšší, než když si člověk klikne jeden ks v celé škále shopů v EU, které přímo výrobce karty má na svém webu.

-howgh-

Upraveno uživatelem drak3go
  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu