Grayicek Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2015 Má někdo zkušenosti? Vyplatí se to? Popřípadě neví někdo, kde sehnat, bez toho brutálního poplatku za dodání z US? Citovat
0 Pavel-G Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2015 Třeba Zde http://www.herni-svet.cz/soft-touch-grip-handle-attachment-psv ale nikdy jsem tam nenakupoval Citovat
0 NuDiXs Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2015 Slysel jsem od toho jen samou chvalu,mozna taky zakoupim. Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 28, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2015 Slysel jsem od toho jen samou chvalu,mozna taky zakoupim. Koukám ráno na fórum na nové příspěvky a zírám kolik jich od večera přibylo, než zjistím že 90% jich je od tebe a z velké většiny reakce na půl roku a více stará témata. To se snažíš o post hunting nebo jsi prostě měl večer jen nějaký splín a potřebu zareagovat na vše o čem se tu píše nebo jaký to má smysl? :roll: Citovat
Otázka
Grayicek
Má někdo zkušenosti? Vyplatí se to? Popřípadě neví někdo, kde sehnat, bez toho brutálního poplatku za dodání z US?
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.