Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s FPS dropmi/sekanim GTA V


Kapo614

Otázka

Zdravim, pred par dnami som kupil GTA V budle s konzolou a mam problem, ze v 50% casti mesta, prevazne cez den mam neznesitelne klesanie FPS, podla mna obcas aj na 20 spojene s obcasnym sekanim.. Mimo mesta, peso, ide hra absolutne plynule ale jazdit po meste a este k tomu cez den je nemozne, v online uz vobec nie.

Pisal som aj na R* support a tam mi odporucili upgradnut HDD na SSD.. ako vazne? Kupim si konzolu amam hned kupovat SSD?

"We would like to inform you that the Frame rate drops are being caused by the slow 5200RPM hard drive that came with the PS4. We have received reports from other players that upgrading to a SSD drive has made the Frame rate drops go away.If you have any additional issues or concerns, kindly let us know,"

Potom som si s nimi este pisal, ci mam vratit konzolu a oni: We will take your issue as suggestion and will escalate it to the concerned department to fix the issue and you may be able to see the fix in future updates. We do understand your concern as a fellow gammer. We request you to wait till the patch gets released.

Da sa to teda nejako fixnut, popripade mate niekto ten isty problem ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Framerate jak takovy nema absultne zadny vliv TV / monitor. Jedna se o ciste HW zalezitost konzole samotne.

Kvalitni TV / monitor vam zaruci ostry obraz pri scenach kdy se meni dynamika, rychle sceny stridaji pomale atd.

Neprichazite o kvalitu tim, ze se vytvari "cmouhy" a rozmazavani. Dalsi vec je inputlag (tzv odezva) ale to je zase neco jineho.

GTA5 je delana na enginu ktery bezi na ps4 pri 30fps coz je pro lidske oko obraz plynuly, avsak pri plnem meste objektu, aut, lidi a ostatnich faktoru, opravdu dochazi k propadu FPS.. nejedna se vylozene o "sekani" ale hra je znatelne pomalejsi.

Jak psal kolega pokud tyhle nedostatky nejsi schopen tolerovat, urcite prodej PS a vrat se k PC, tam tyhle problemy zaznamenavat nebudes (v pripade ze mas slusny HW).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu