Macko Naut Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 (upraveno) Databáza hier, ktoré obsahujú minimálne české titulky a poprípade aj tie, ktoré sú komplet české. NHL 15 Last of US FARCRY 4 Assassins Creed : Unity Metro Redux Watch Dogs Upraveno Únor 18, 2015 uživatelem Macko Naut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macko Naut Odesláno Únor 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Čo ja viem : NHL 15 Last of US FARCRY 4 Assassins Creed : Unity Metro Redux Watch Dogs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Assassins Creed IV: Black Flag neni v cestine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Assassins Creed IV: Black Flag neni v cestine? Mám takové tušení že jen mluvená slova jsou v CZ, ale nehrál jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Ja ji prave stahuju ze storu tak doufam ze aspon pribehova cast bude v cestine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Black Flag ma CZ titulky. Jinak vam tam chybi treba FIFA jeste. Uz dopredu tam muzete napsat Zaklinac 3, kterej ma potvrzeny titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Black Flag ma CZ titulky. Jinak vam tam chybi treba FIFA jeste. Uz dopredu tam muzete napsat Zaklinac 3, kterej ma potvrzeny titulky. FIFA15 v češtině není, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Black Flag ma CZ titulky. Jinak vam tam chybi treba FIFA jeste. Uz dopredu tam muzete napsat Zaklinac 3, kterej ma potvrzeny titulky. FIFA 15 nemá CZ lokaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Ja ji prave stahuju ze storu tak doufam ze aspon pribehova cast bude v cestine... Pak dej vedet jestli je to na store v cestine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Tak omluva, ja ji mam jeste na X360, na Ps4 jsem ji nekupoval. FIFA cz neni, ostatni plati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Tak Assassin's Creed IV: Black Flag stazen zrovna z CZ storu a potvrzuji cesky pouze titulky. Celej hud hry je v anglictine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuchmi Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Tak to bylo i na DVD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Mám dotaz mám watch dogs a v angličtině když si koupím PS plus dá se stáhnout čeština titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 26, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Pokud vím tak na PS4 nic jako stahování dodatečných titulků snad ani nejde. Prostě titulky, které hra má tam budou. PS+ na tom nic nezmění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Mám dotaz mám watch dogs a v angličtině když si koupím PS plus dá se stáhnout čeština titulky? To máš jako US verzi? nebo kde jsi to koupil? Jinak to co jsi napsal určitě nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Nevite nekdo jestli je watch dogs na EU storu taky v cestine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Nevite nekdo jestli je watch dogs na EU storu taky v cestine? Spíš otázka proč by nebyl:) Nemám koupeno ale když je hra v češtině, tak na EU store určitě bude. Třeba jako far cry 4, nhl atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Taky si myslim ze by mel byt ale radeji se ujistuju nez koupim. Chci to predevsim kuli ty cestine takze pak by to byly jen vyhozeny prachy. Taky nechapu ze je takovej problem to na storu uvadet jaky vsechny jazyky hra obsahuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Spíš otázka proč by nebyl:) Nemám koupeno ale když je hra v češtině, tak na EU store určitě bude. Třeba jako far cry 4, nhl atd. Na PS3 to rozhodně pravidlem nebývalo. Třeba Mafie II a AC3 na storu české titulky nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 čau teď je na storu Last of US za 620 kč nevíte jestli je tam česká lokace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Máš to uvedeno přímo v popisu hry na PSN. Stačí jen číst. Important Notices: • On-screen text support: English, French, Italian, German, Spanish, Portuguese, Dutch, Danish, Finnish, Norwegian, Swedish, Czech, Greek and Turkish. • Voice-over support: English, French, Italian, German, Spanish. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 To je ale jen u toho lastu ne? U watch dogs to tam neni. Nebo aspon jsem to tam nenasel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 Dnes mi prisel mailem dotaznik od Ubisoftu, abych ohodnotil kvalitu prekladu jejich her a napsal nejake doporuceni do budoucna. Doufam, ze ten muj mail dostane nekdo, kdo konecne zatlaci na spravnem miste, aby serie AC mela moznost v menu rucniho nastaveni jazyka :D Nejakym updatem by snad nemel byt sakra problem to dodelat... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macko Naut Odesláno Březen 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2015 Tak som si kúpil Unity a som sklamaný. Sú otitulkované len cutscény príbehu a questov, čo ma dosť zarazilo. Akonáhle príde grafika, resp. databáza musíte sa s tým trošku trápiť v angličtine, čo mi s ohľadom na čas uberá zážitok z hry. A o hre a jej hrateľnosti ani nehovorím, po dvoch dňoch išla do bazáru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Má metro 2033 cz titulky? Vím že redux má .. Chtěl bych to stáhnout ze storu samostatne a nějak jsem to tam v popisu nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.