Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

propojeni HDD XBO 360 s Windows 8 v Pc

lechonaut

Otázka

Dobry den. Hledam uz dele informace o tom jak propojit disk ktery vytahnu z Xboxu s PC na kterem mam Windows 8 64-bit. Vsude je spis pokec o tom jakym hardwerem ale mne zajimaji progrmy ktere potrebuju na to abych disk videl. Nasel jsem nejaky XPort360, Xplorer360, Horizon ale jeden nevidi disk a dalsi hlasi virus uz pri samotnem downloadu ze stranek vydavatele. Dale jsem videl ze by to slo udelat jako ftp. To taky nevim jak provedu. Dekuju za odpovedi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators

Proc potrebujes vytahnout HDD z Xboxu?

Mas nejakou upravu Xboxu, flash mechaniky nebo RGH?

Je treba napsat vice informaci.

Tady je navod na propojeni Xboxu a PC

http://console-forum.net/tema/134275-kopirovani-her-do-xboxu-a-jejich-spusteni

Pripojeni HDD k PC

http://console-forum.net/tema/87320-jak-pripojit-hdd-od-x360tky-k-pc-xport-pro-praci-se-soubory

Pokud chces propojit Xko s PC pres FTP je to strasne pomale.

Odkaz ke komentáři

• 0

Takze. Mam predalny Xbox360 na Freestyle 3.0b rev 775. HDD jsem pouzil z notebooku kam jsem daval SSD. TAkze bych chtel pripojit HDD z Xboxu pres adapter nebo primo pres SATA na desce. V PC ho ve sprave disku vidim jako disk L: system souboru RAW. Zkousel jsem ruzne programy ale ani jeden mi nic rozumneho neukazal... pripojim za chvilku screeny. Zkousel jsem Xport360, USBXTAFGUI_v45, Xplorer360. Pak jsem chtel jeste zkusit nejaky Horizon ale ten mi hlasil virus. Samozrejme to vsechno spoustim jako spravce.

post-74007-14687182356363_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lechonaut
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu