Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

propojeni HDD XBO 360 s Windows 8 v Pc

Otázka

Odesláno

Dobry den. Hledam uz dele informace o tom jak propojit disk ktery vytahnu z Xboxu s PC na kterem mam Windows 8 64-bit. Vsude je spis pokec o tom jakym hardwerem ale mne zajimaji progrmy ktere potrebuju na to abych disk videl. Nasel jsem nejaky XPort360, Xplorer360, Horizon ale jeden nevidi disk a dalsi hlasi virus uz pri samotnem downloadu ze stranek vydavatele. Dale jsem videl ze by to slo udelat jako ftp. To taky nevim jak provedu. Dekuju za odpovedi.

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators
Odesláno

Proc potrebujes vytahnout HDD z Xboxu?

Mas nejakou upravu Xboxu, flash mechaniky nebo RGH?

Je treba napsat vice informaci.

Tady je navod na propojeni Xboxu a PC

http://console-forum.net/tema/134275-kopirovani-her-do-xboxu-a-jejich-spusteni

Pripojeni HDD k PC

http://console-forum.net/tema/87320-jak-pripojit-hdd-od-x360tky-k-pc-xport-pro-praci-se-soubory

Pokud chces propojit Xko s PC pres FTP je to strasne pomale.

• 0
Odesláno (upraveno)

Takze. Mam predalny Xbox360 na Freestyle 3.0b rev 775. HDD jsem pouzil z notebooku kam jsem daval SSD. TAkze bych chtel pripojit HDD z Xboxu pres adapter nebo primo pres SATA na desce. V PC ho ve sprave disku vidim jako disk L: system souboru RAW. Zkousel jsem ruzne programy ale ani jeden mi nic rozumneho neukazal... pripojim za chvilku screeny. Zkousel jsem Xport360, USBXTAFGUI_v45, Xplorer360. Pak jsem chtel jeste zkusit nejaky Horizon ale ten mi hlasil virus. Samozrejme to vsechno spoustim jako spravce.

post-74007-14687182356363_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lechonaut

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu