Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s připojením


SporCze

Otázka

Zdravím , mám problém se s kamarádem k sobe přihlásit ať už se jedná o hru či o připojení na party (pokec s mikrofonem) ... Chtěl bych se zeptat jestli na to může mít vliv to že já jsem připojen přes wifi a kamarád přes kabel ? Jinak provozovatele internetu máme stejného . Pokud by někdo měl nějakou radu byl bych vděčný .

S pozdravem Spor ^^

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak jsem to píchl na kabel a stejně to nepomohlo , vůbec nevím v čem by mohl být problém ... jinak byl jsem v párty s tím stejným kamarádem a ještě jedním dalším , ten třetí nás slyšel oba a my jsme oba slyšeli ho , ale sebe navzájem ne ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nevím jak zjistit zda tam mám nějaké blokace , každopádně router je tp-link : model TL-WR841ND ... poskytovatel internetu je místní websoft. Ale kdybych tam měl blokace tak si myslím že bych nemohl hrat vubec s nikým online ne ? Máme problem se na sebe napojit jen s jedním kamarádem , s jinými hrát mohu , i on může hrát s jinými kromě mě .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Čistě teoreticky může být problém v tom, že poskytovatel záměrně nechce aby si lidé v jeho síti sdíleli věci. To je velmi jednoduché zablokovat třeba i na switchi (Příklad: nastaví se port 1 jako příchozí a komunikace se nastaví jen na konkrétní porty, nikoli mezi sebou, tím dojde k tomu že se mu nebude zahlcovat síť třeba filmem který by si lidi "půjčovali" mezi sebou, nedejbože kdyby měl někdo několikaterovou NASku). Zavolej na WebSoft, buď ti řeknou že to nejde nebo povolí.

Upraveno uživatelem Mojmir
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu