Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rayman Legends


Luke25

Recommended Posts

Rayman Legends - dle mého názoru se jedná o jednu z nejlepších her na Wii U. Má někdo stejný názor?

Jako správný fanoušek Raymana, jsem hrál "snad" všechny hry od toho hrdiny. Začínal jsem kdysi dávno hrami na PC (Rayman 1, 2, 3) a pak i jiné. Další pak byly hry typu Raving Rabbids, které přinesly do světa Raymana jiné prvky. I na Wii byly tyto hry velmi dobře udělané. No a pak přišel Rayman Origins na Wii. Zde šlo o úplnou předělávku grafiky a všeho možného. Trochu jsem si na to nemohl zvyknout, ale časem mě hra začala velmi bavit a Raymana jsem si už ani jinak neuměl představit.

No a teď přišlo Wii U a s ním Rayman Legends. Pokračování Origins se tvůrcům moc povedlo. Mnoho různých typů světů, kol, stylů hraní a mnoho jiného. Online Challenge hry také přispívají k atraktivitě hry (někdy i k větším nervům :cheesygrin:). Ještě tuto hru nemám kompletně přejetou a doufám, že ani nikdy mít nebudu. Moc mě potěšilo, že do hry byly přidány i kola z Origins, další velké plus. I nepřeberné množství postaviček je tak trochu zajímavé, i když to, s jakou postavičkou hrajete, je podle mého asi jedno. Moc mě také baví herní mód se světluškou, či co to je, jménem Murphy. Dotykový ovladač tak v této hře má velké a velmi dobré využití. Kdo ještě tuto hru nehrál, určitě všem doporučuji vyzkoušet. Koho baví hry typu New Super Mario Bros, popř. jiné podobné hry, tak tato hra je přesně pro vás!

Má někdo stejný (popř. i jiný) názor na tuto hru? Chcete se podělit s vašim postupem nebo jinými zkušenostmi s touto hrou? Tak určitě pište, bude jen rád. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, na ty hudební kola jsem zapomněl, ty jsou snad nejlepší. Ale co se týká origins. Myslíš, že originálních kol je tam málo? Já teda myslím, že ne. Naopak si myslím, že jich není málo a přidáním origins kol to dělá hru 2v1. Ten, kdo nehrál origins, si ho teď může zahrát, aniž by ho kupoval. To je můj názor ;) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu