west-- Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 Narazil jsem na tenhle plugin a uz proto, ze prehravac MP3 v irShell je nic moc chtel bych si ho ozkouset. Jenze nevim, jakym zpusobem se da do irShellu instalovat... protoze 1) neobsahuje zadny eboot.PBP a 2) irShell sam o sobe prehrava MP3... nejde tedy ten plugin nastavit beznym zpusobem(priradit koncovku souboru slozce s pluginem) Pro spravny chod je navic nutne stahnout neogeoCD 0.91 soruce code a ten skompilovat s mp3 prehravacem... co vic dodat?... tady link na MP3 plugin http://dl.qj.net/MP3-Player-Plug-In-Module-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/9994/catid/151 tady na neogeoCD 0.91 soruce code http://www.rainemu.com/html/archive/tux/neocdpsp.html kdo vi at poradi, diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 Hm no je to nezkompilovaný a ještě ve zdrojáku musíš něco upravit, ale mně se ten v IRShellu nezdá tak špatnej, alspoň částečně zvládá playlisty, to vestavěnej nee...Spíš by mě zajímalo jewstli někdo rozchodil ty mp3 během devhooku?U IRShellu je takový dlouhý readme jak na to, ale byl na to potřeba nějakej CustomFW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 Hm no je to nezkompilovaný a ještě ve zdrojáku musíš něco upravit, ale mně se ten v IRShellu nezdá tak špatnej, alspoň částečně zvládá playlisty, to vestavěnej nee...Spíš by mě zajímalo jewstli někdo rozchodil ty mp3 během devhooku?U IRShellu je takový dlouhý readme jak na to, ale byl na to potřeba nějakej CustomFW... tak to by me taky zajimalo :D ... jinak ten MP3 v irShellu neni spatnej... treba s nim jde pustit vlastni hudbu pri pareni na UMD, nebo praci s homebrew.. ale ma v podstate jenom ty nejzakladnejsi funkce... pravdou je, ze na psp neni zatim zadny poradny MP3 player, ktery by proste nabidl ekvalizer, playlist a jeho spravu, vizualizer, mody prehravani, pretaceni podle nastaveni casu, atraktivni design a buffrovani do pameti, aby nedochazelo k zasekum jak je tomu treba u DJSP a to vsechno dohromady :roll: ...kazdopadne bych si ho chtel alespon ozkouset, jestli prijdu na to jak ...treba bude lepsi nez ten zakladni irShell, proc by jinak vznikl, aby nahradil lepsi MP3 player? :wink: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 No on je to nějaký rip mp3 playeru z týhle aplikace, tak to můžeš ozkoušet v tom: http://yoyofr92.free.fr/psp/files/neocdpsp-0.5.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 moc komplikovane ale vraj ma byt nejaky ultimatny prehravac PodPSP ktory by mal mat podobny interface ako iPod a super funkcie :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 ten neocdpsp je emulator a bez pouziti romky se mi nepodarilo najit zadny mp3 player... jinak ja hlavne doufam, ze se dobudoucna na psp dockame nejakeho mp3 playeru, konkurujicimu win ampu na pc, ale zatim muzu jenom doufat :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.