headhot Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Zde kluci reste o tomto problemu vse co vas zajima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Mě osobně to nějak neláká páč beta mi vůbec nic neřekla, ale za tu cenu :D a ještě Ultimate Edition. Co vaše doměnky? Myslíte, že to nechají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 tuto situaci jsem zazil 4x a 1x to nechali a 3x v den vydani chteli tu cenu,co byla uvedena na psn store. Jinak jsem vzdy byl vyzvan k placeni a nikdy nedoslo k automaticke platbe. Zkusenosti z ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Právě se ptám jelikož sem tohle ještě nezažil. V tom případě je to asi zbytečný pokud cena edice má být kolem 2 400,-? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 tak pokud jsi to stihnul behem te doby,co cena byla spatne uvedena,tak nezbyva nez doufat,ze to tak bude. Otazka je kolik lidi to stihlo, pri malem procentu to nechavaji byt. Ja sam zase mohu rici,ze jsem dostal odkaz pri hrani destiny a tak jsem vytvoril ihned nekolik uctu a udelal preorder. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Mno ono jak jinak by to dopadlo než že to objedná spousty lidí, taková věc se rychle rozkřikne že jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 tak jednalo se o ps4 verzi,kde je trh maly u nas nez jinde. U ps3 by to bylo neco jineho a bylo v patek v podvecer vetsina chlastala,fetovala,soulozila:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 (upraveno) Ha :D no zkusím to a uvidíme. EDIT: asi mi to nepřeje :D pořád mám failed u přihlášení... sak... EDIT II: už ani store na PS4 mě nepustí potvrdím cenu a naskočí chyba, zřejmě na to soudruhovia přišli EDIT III: nakonec sem mrknul na mail a měl sem potvrzení :D takže o.k. Upraveno Březen 7, 2015 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 (upraveno) Pred cca 10 min sem to predobjednaval a bez problemu..cena stale 129kc :-D :-D Treba je to nejaka promo akce pro cr...co vy vite :-P Upraveno Březen 7, 2015 uživatelem fikuss_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 (upraveno) kdyby se na to příšlo ty 2 - 3 dny před platbou tak bych ještě doufal že nám to nechají...ale takhle je to ještě 10 dnů, čemuž dávám takových 10% že nám to zůstane.. Upraveno Březen 7, 2015 uživatelem zozy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Tak maximalne ti objednavku stornuji...vice ti proste nemuzou strhnout, navic prisel potvrzovaci mail na 129,99 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Nikdy jsem nechtěl Battlefield tak jako dnes :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 To mi reknete, ze by za 24 hodin nikdo tu chybu neopravil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Asi na sony so/ne nedělají :-D Jen taková otázečka. Taky vám ukazuje i Deluxe edition Pre-ordered? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vibo Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 Zdravím, taky jsem neodolal ceně a předobjednal za těch 130kč. Přidal si do wallet 150kč, po zapalcení kreditku smazal. Až si to Sony uvědomí, tak snad vrátí peníze a nebude požadovat doplatit zbytek nebo tak něco. Stejně je to divné, že to tam nechali viset s takovou cenou tak dlouhou dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 8, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 Divný to je ale už teď s ohledem na to kolik lidí to koupilo je jasný, že to všem zruší pokud nezaplatí což nebude asi nikdo vzhledem k plný ceně 3600,- :-D Co se týče peněz máš je v peněžence takže to asi sony nevrátí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 Po mých zkušenostech s @ nakupy s fatalnima chybama v cene tomu dávám 90%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honanek699 Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 uz to jede po netu, takze mam obavy celkem https://plus.google.com/+fuxoft/posts/Jh54Untvn2k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 tak jsem to jeste zkousel a stale to jde preobjednat. Akorat je tam figl,ze v dane dny mezi 17.3.-19.3. musite mit uvedenou castku v penezence. Jinak se to zrusi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 včera jsem to vokotil na 3 učtech a konzolích, tak uvidíme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 Omlouvam se ale moc nerozumim te penezence. Mohl by mi to nekdo objasnit prosim? Mam pridanou klasicky kreditku k uctu. Jestli tomu dobre rozumim tak si prevedu 150 kc do te penezenky kde by se mi mely potom odecist. A co kdyz to neprojde? Jdou vratit ty penize z penezenky zpet na ucet? A jak mam nastavit kartu? Mam ji uplne smazat nebo staci nejak na chvili deaktivovat. Diky moc za radu. V tehle platbach jsem hrozna lama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 kdyz dobijes kredit do penezenky na ucet ti je samozrejme nikdo nevrati, to je jak kdyz dobijes kredit v mobilu :) kdyz to neprojde muzes si koupit treba mesicni plusko :) a kartu muzes kdykoliv smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 Radsi pouzijte tu stovku z ty penezenky na Hotline miami 2 / hell divers ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 A tu penezenku si dobiju predpokladam nekde v nastaveni uctu ne? A kartu mam pak pro jistotu smazat nebo ve chvili kdy bude dobita penezenka si to ztrhne z ni? Diky EDIT: Nestaci treba jen odebrat kartu a v den vydani az me to vyzve k zaplaceni si zkontrolovat kolik to po me chce a znovu ji pridat a zaplatit to z karty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martanmares Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 Taky jsem zakoupil, akorát mi nejde vložit těch 150,- do peněženky. Píše mi to chybu s kartou, přitom mám určitě všechny údaje správně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.