Moderators SAIXX Odesláno Březen 8, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 No tak pokud se o tom cvrliká už i na G+ je jasný jak tohle skončí. Nicméně je pravda, že stojí za zmínku jestli to fakt stojí i za těch 130,- jak tam psal :-D Mara: to bych nedělal v den vydání. Víceméně se může stát to, že ti to cucne plnou cenu což nechceš Citovat
fikuss_cz Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 Podle me ti nic navic nemuzou strhnout, maximalne ti objednavku stornuji a ty budes nuceny si hru objednat / pokud ti za to stoji /za plnou palbu..ja osobne kupuju i za cenu 129 ecek Citovat
maTTew Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 Stačí v nastavení účtu zakázat automatické doplňování peněžěnky, netřeba kartu mazat/blokovat. Předobjednávky se platí z peněženky, ne přímo z karty, takže když si zakážete automatické doplňování, platba v případě vyšší ceny neprojde. Pokud si platíte PSN, je třeba myslet na to, že musíte automatické doplňování z platební karty potom zase povolit, jinak se vám nestrhne částka za PSN. Citovat
Ondatra Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 nemuzou ti stornovat uzavrenou objednavku a produkt nabizet dal za vyssi cenu. Citovat
Rustli Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 No uzavřená objednávka není to stejný jako zaplacená objednávka. Pokud už zákazník nezaplatí,tak mají plný právo na storno Citovat
pilulkin Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 Do momentu zaplacení můžeš předobjednávku zrušit, stejně tak Sony. Předobjednávka spočívá hlavně v tom, že dáváš souhlas s budoucí platbou v určité výši, kterou už nemusíš potvrzovat, ale proběhne automaticky. Z právního hlediska by měli problém, kdyby si strhli vyšší, než odsouhlasenou částku. Každopádně si myslím, že Sony ten pre-order na 99,9% zruší. Škoda by totiž nevznikla jim, ale EA a předpokládám, že by museli EA hradit ušlý zisk nebo tak něco, což by byl v případě téhle edice asi docela slušný ranec. Citovat
donnybsc Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 (upraveno) AHoj muzete se pripojit na ps store? Ja od predobjednavky ne :-( . Normalne se pripojim ale jak vlezu primo do obchodu tak mi to ukaze sign failed. Upraveno Březen 8, 2015 uživatelem donnybsc Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Březen 8, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 Mě store normálně jede. Citovat
miz012 Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 Ja taky nemam problem. Jen uz to nemuzu znovu koupit... pise mit to: You are not eligible to purchase or download this content. Citovat
wwwwwena Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 No já mám problém s tím, že když jsem si stahnul tu verzi za 130 Kč, peněženku si doplnil na 150 Kč. Ale když se podívam do knihovny, tak tam vidím, že se mi stahne Deluxe verze u které je cena úplně někde jinde. Máte to taky tak? Citovat
Gento Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 Jo presne taky to mam takhle ale do mailu prislo ze mam koupenu hru za 129.99 Citovat
fikuss_cz Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 Je to v podstate deluxe edice + premium, takze v tom nevidim problem Citovat
Tulen.mirek Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 Zaplaceno, ale nevěřím tomu, že to tak nechají. Nemůžu se kouknout, ale nevíte za kolik je na us store? Citovat
donnybsc Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 no ja se nemohu pripojit do store jen pres pc pres ps4 mi to jde :-) Citovat
Papajoey Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 Dle mě tam maj jen chybu v desetinné čárce, tudíž jakmile se bude blížit datum vydání, tak to určitě fixnou. Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Březen 8, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 Zaplaceno, ale nevěřím tomu, že to tak nechají. Nemůžu se kouknout, ale nevíte za kolik je na us store? No u nás je chyba v přepočtu takže bych to tipoval na 129,99$ nicméně sem koukal a Ultimate Edition sem neviděl. Papajoey: tohle určitě není desetinná čárka když na PS3 ta edice stojí 3599,- ;-) Citovat
Papajoey Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 No jen aby nám pak třeba nenapsali, že potřebujou doplatek a o těch sto třicet ještě přišli.. Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Březen 8, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 Co si přečíst téma? Přijde ještě potvrzující mail a pokud cenu nenechají je jen na tobě nestli to akceptuješ nebo ne. Žádný peníze bez tvého potvrzení vzít nemůžou ;-) Citovat
losmann Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 Pokud to nenechají tak jen díky takovým českým Ču ... kteří si to koupí na pěti účtech aby natom mohli vydělat Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Březen 8, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 Bohužel tak už to bylo je a bude hele. Já osobně sem to ,,zakoupil'' tak nebudu to tajit, ale jen na svůj účet samozřejmě. Nicméně tohle je tak velká chyba, že samo je jistý to, že SONY tohle jednoznačně nenechá. Citovat
losmann Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 To já taky koupil ale za plnou cenu bych to nechtěl zato to nestojí, každej si to může zkusit stáhnout to je v pořádku ale pro sebe a ne proto aby to potom draze prodal Citovat
pilulkin Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 Souhlasím, každopádně sami se okradli tím, že ztráceli čas s takovou zbytečnou činností. Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Březen 8, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 (upraveno) Pokud by to prošlo přiznám se, že pokud bych na to narazil na aukru(jakože by toho bylo) - bylo by hned jasný odkud vane vítr tak taková věc by zašloužila trest. Nechci tu vypadat jako práskač, ale striktně takový jednání odmítám :/ EDIT: nicméně co bude bude... Upraveno Březen 8, 2015 uživatelem SAIXX Citovat
romanemul Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2015 tak uz se to rozkriklo i po netu tady to je dokonce s navodem http://savygamer.co.uk/2015/03/07/battlefield-hardline-ultimate-edition-ps4-12-98/ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.