b.johnny Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Když jsem vyměnil PSP fat za slima tak se mi stalo, že u GTA Liberty City Stories přestal fungovat zvuk a to žádný ani hudba ani efekty - u žádné jiné hry se mi to nestalo a mám polední verzi CFW pro slimko, stalo se to ještě někomu? Jde to nějak řešit? Zkoušel jsem smazat save a začít znovu ale nepomohlo to. Díky za jakoukoli pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Mno trosku laicka otazka ;) co nastaveni audia? Nevypinas si nahodu zvuk notou? ;).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 a tu hru mas na UMD nebo na kartě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 nestahl sis jinou verzi? treba rip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 nemas zaply cheatdevice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Mas-li original, zkus mozna stahnout ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 No jenom male info mam RIP GTAčka taky tam neni zvuk tak asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 taky si myslim že má rip...zvuku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 rip..jinak zvuk + a - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobmaster Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Mam uplne stejnej problem ,a rip to neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 asi to bude rip zvuku.Ja som tiez stahoval LCS,tam bolo napisane,ze nie je to rip a pritom to je rip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobmaster Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 kolik by melo mit neriple iso ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topmen Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 1,00 GB (1 080 967 168 bytes) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.