radator Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 chtel jsem se zeptat jak mate v menu psp ty vlnky s pozadim napr modra jde do psp nahrat i jina barva myslim tim svou barvu treba cernou pripadne jak? mam FW 3.71 m33-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr12 Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahrat to nefim ale zmenit ji muzes v nastaveni:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SowaGAY Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 chtel jsem se zeptat jak mate v menu psp ty vlnky s pozadim napr modra jde do psp nahrat i jina barva myslim tim svou barvu treba cernou pripadne jak?mam FW 3.71 m33-2 stačí editovat tušim wave_plugin.rco nebo tak nějak ve flashi...podle toho kolik máš příspěvků bych čekal že to budeš vědět...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Prispevky neurcuju cloveka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Dyt to je v theme settings tam si vyberes barvu tech vlnek ;) a lol pry podle poctu prispevku sem myslel ze to budes vedet lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Přesně jak říká mata. Myslím že je to tímto vyřešené ne. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 ne neni delate ze me vola ja mam psp FAT a chci tam dostat treba cernou barvu - do toho vyberu v theme settings jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 system_plugin_bg.rco - ve flash0 to je wave(vlnka) tak si stáhni nějakej balík vlnek a nakopči si to na flash0...ale nejdřív zalohu... EDIT: když chceš černou barvu tak to pude jenom tak že pudeš na 3.52m33-4 tak ve flash0 je soubor 01-12.bmp tam dáš obr s černou barvou a máš to...akorát v psp musíš nastavit tu prwní barvičku v nastavení:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 nevis kde to stahnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 ale on chce pozadi soubor 01-12.bmp :dozey: a pokud se nepletu tak se u FW 3.71 M33 nesmi nic menit v Flash0 a vsechno se flashuje pres cxmb 0.1... ale jelikoz jsem to jeste nezkousel tak nemuzu rict... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 ale on chce pozadi soubor 01-12.bmp :dozey: a pokud se nepletu tak se u FW 3.71 M33 nesmi nic menit v Flash0 a vsechno se flashuje pres cxmb 0.1... ale jelikoz jsem to jeste nezkousel tak nemuzu rict... přidal jsem EDIT ... jj od 3.60 je to ve flash0 pozmeněný ale soubor system_plugin_bg.rco tam je pořád stejnej zkoušel jsem měnit a v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 treba jak je modry pozadi za vlnkou tak tam chci do stat cernou v theme settings tam neni na vyber a ja ji tam chci vydel jsem ji na slimu a libilo se mi to EDIT to si delas srandu rano jsem flashoval na 3.71 M33-2,me snad vomejou jo a s poctem vasich prispevku jsem myslel ze to pochopite krome (+/___ /+) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrla Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 a co si tam dát pozadí který obarvíš takovou bark¨vou jakou chceš (ˇale to se zase nebude hejbat.-...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 updatni na 3.71 M33-3 nebo radši 4..tam je problém se zápisem do flash opraven jinak tady máš 01-12.bmp s černou (mám Slim tak teď nevim ve kterym to je :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 updatni na 3.71 M33-3 nebo radši 4..tam je problém se zápisem do flash opravenjinak tady máš 01-12.bmp s černou (mám Slim tak teď nevim ve kterym to je :)) kua...já zapisoval na 3.71m33 xD kua ja hazardoval xD ale co jsem se díval do flash0 tak jsem tam nevyděl žádný bmp soubor:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 si koukal špatně vsh/resource Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 si koukal špatněvsh/resource divný tam jsem se díval:blink: no nic kukne se znova:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 mockrat diky tekku mas to u me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
radator
chtel jsem se zeptat jak mate v menu psp ty vlnky s pozadim napr modra jde do psp nahrat i jina barva myslim tim svou barvu treba cernou pripadne jak?
mam FW 3.71 m33-2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts