kref Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Zdravim, doporucite nekdo headset k PS4 do 1000? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Hele snad to nebudes brat nejak negativne, ale silne doporucuju investnovat vic a koupit bezdratovej headset. Koupil jsem a od te doby hraju jenom s tim, kdezto predtim kabelovej temer porad lezel v supliku. Dobra varianta je ten Sonackej headset, ale stoji 2 000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kref Odesláno Březen 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Mas pravdu, sjizdel jsem recenze a z levnejch je clovek jenom nastvanej. Bohuzel ty Sony Gold nikde nemaji uz asi mesic a jeste mesic nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Září 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2015 PS4 se dají připojit jakékoliv sluchátka pomocí jack 3,5mm , pokud jsi zakoupíš rozbočovač na 2x jack můžeš připojit libovolný headset určený pro PC, sice budeš mít sluchátka zapojený v ovladači celkem nevkusně ale při hraní to ničemu nevadí. Teď záleží na uživateli jak je náročný a co jsi představuje. Do cenové relace 1000 Kč se dají pořídit slušné PC headsety namátkově můžu doporučit A4Tech G500 nebo Genius HS-800. Já osobně sem měl BT sluchátka PS4 Wireless headset 2.0 ale nebyl sem spokojený, to nabíjení bylo děsně otravné. Byli velké na hlavě a časem se to proneslo. Teď sem to vyřešil tak že jsem se pořídil sluchátka určené ke smartphonu konkrétně Sony MDR-ZX310AP mají jeden jack 3.5 který je do L, jsou tedy bez problému připojeny k ovladači, na kablíku je handsfree mikrofon který je na komunikační účely v pohodě dostačující, jeho citlivost jsi pak můžeš nastavit konkrétně v PS4 v party sattings, a co se týče zvuku samotného nemám zasadní výhrady , oproti Wireless headset 2.0 není zvuk tak čistý a citlivý ale sluchátka se časem pěkně rozehrají. Jsou lehká, přilnavá, sedí na uších, izolují okolí a to nejlepší dají se koupit okolo 500 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2015 Kup si jetý originály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 easy money Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 co je to za sonacky sluchadla ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 3, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 aaischa: řekl bych, že ty co Buladog zmiňoval výše: http://bit.ly/1JRgIoL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 jojo , je to tak, jenom sem si to nespojil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Hele, já mám už asi dva roky Tritton Kunai (https://www.alza.cz/tritton-ps3-kunai-stereo-headset-cerny-d364369.htm?o=6) a byl jsem příjemně překvapen jaký má zvuk, za ty peníze je super, stačí píchnout do ovladače a je to, šlape jinak i s PS3, PSV, PC, mobilem atd. Když potřebuju hrát s mikrofonem tak s tímto nemám problém, jinak na delší hraní mám také bezdrátový 7.1 suround headset od SONY a je to lepší, ale samozřejmě zase je to dražší tak pokud jsi finančně omezen tak s tím Trittonem neuděláš chybu (vrátit to do 14-ti dnů se dá vždy v nejhorším) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.