Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jaky headset k PS4? (do 1000 Kc)


kref

Recommended Posts

  • 5 months later...

PS4 se dají připojit jakékoliv sluchátka pomocí jack 3,5mm , pokud jsi zakoupíš rozbočovač na 2x jack můžeš připojit libovolný headset určený pro PC, sice budeš mít sluchátka zapojený v ovladači celkem nevkusně ale při hraní to ničemu nevadí.

Teď záleží na uživateli jak je náročný a co jsi představuje. Do cenové relace 1000 Kč se dají pořídit slušné PC headsety namátkově můžu doporučit A4Tech G500 nebo Genius HS-800.

Já osobně sem měl BT sluchátka PS4 Wireless headset 2.0 ale nebyl sem spokojený, to nabíjení bylo děsně otravné. Byli velké na hlavě a časem se to proneslo.

Teď sem to vyřešil tak že jsem se pořídil sluchátka určené ke smartphonu konkrétně Sony MDR-ZX310AP mají jeden jack 3.5 který je do L, jsou tedy bez problému připojeny k ovladači, na kablíku je handsfree mikrofon který je na komunikační účely v pohodě dostačující, jeho citlivost jsi pak můžeš nastavit konkrétně v PS4 v party sattings, a co se týče zvuku samotného nemám zasadní výhrady , oproti Wireless headset 2.0 není zvuk tak čistý a citlivý ale sluchátka se časem pěkně rozehrají. Jsou lehká, přilnavá, sedí na uších, izolují okolí a to nejlepší dají se koupit okolo 500 Kč 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Hele, já mám už asi dva roky Tritton Kunai (https://www.alza.cz/tritton-ps3-kunai-stereo-headset-cerny-d364369.htm?o=6) a byl jsem příjemně překvapen jaký má zvuk, za ty peníze je super, stačí píchnout do ovladače a je to, šlape jinak i s PS3, PSV, PC, mobilem atd. Když potřebuju hrát s mikrofonem tak s tímto nemám problém, jinak na delší hraní mám také bezdrátový 7.1 suround headset od SONY a je to lepší, ale samozřejmě zase je to dražší tak pokud jsi finančně omezen tak s tím Trittonem neuděláš chybu (vrátit to do 14-ti dnů se dá vždy v nejhorším)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu