Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Volant a playseat k PS4 ?


Molda22

Otázka

Určitě tady nejsem sám, kdo má rád závodní hry ať už na PS nebo na PC a vzhledem k blížícímu se vydání project cars, plus už vydaný driveclub mě přivedl k myšlence si i k PS4 pořídid volant. Tam moc možností není, buď T80 nebo T300RS. A k tomu asi nutný playseat. Na originalky cz je jich hodně velké množství za různé ceny. Má doma někdo playseat a volant k PS4? Máte nějaké tipy, rady a vlastní dobré či špatné zkušenosti? Budu rád za každé info. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

  • 0

Jezis me strasne laka todle... http://www.originalky.cz/PC-hry-a-prislusenstvi/Prislusenstvi/Playseat-F1-Red-Bull-Racing-Gearshift-Support-PC-PS2-PS3.html Cena je teda strasna ale clovek nikdy nevi kdy mu houkne v palici:-D Jen by me zajimal ten F1 sklon ty sedacky jaky by to bylo kdyz by se jezdilo i s normalnimi silnicnimi vozy. Samozrejme je rozumejsi vzit klasickou sedacku za mnohem mensi penize oproti tomuhle ale chci jezdit hlavne formule a tam by mi ten f1 sklon asi chybel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Tak jsem doskladal playseat a je to bozi!!! :) maro, ty mas tfsi?

Jo to je zkratka TFSI motoru z mi A3 quattro... nic originalnejsiho pri tvorbe nicku me kdysi nenapadlo:-D

Jinak co mas za playseat? Zavidim... kdyby na nej bylo misto tak bych ho hecnul asi taky:-/

Upraveno uživatelem MaraTFSI
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mam ho zhruba 2 roky, takze momentalne se na neho jen prasi..popripade se mi po nem vali psy ;-) :-D . Ale tim sem chtel poukazat at lidi neblbnou a zbytecne nekupuji playseaty, jde to za par korun slozit. Vice me trapi cena volantu na ps4, dalsich 6tacu se mi davat nechce a ten shit / t80/ za 2200 to je snad jen vtip..;-)

Upraveno uživatelem fikuss_cz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Playseat je pekelne predrazenej, ale ja potreboval skladaci reseni. Rozlozit challenge mi trva cca 30s, hraju v obyvaku pred televizi a tam se nehodi mit napevno playseat :)

jinak pekna prace, taky bych si neco vyrobil :)

t100 nekupuj, je to stejny kram jako t80, fakt to vypada jako cinska hracka pro maly deti. Ja zainvestoval do t300rs, ale nelituju, mam rad 100% reseni ze kteryho jsem nadsenej i nekolik let, nez utratit pulku a bejt nasranej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Harmony...: ja vim ze t100 neni idealni ale je o kapanek jinde nez t80, navic uz fakt nechci investovat dalsi tisice za volant. Mel jsem g27, ktera mi ve vsech ohledech vyhovovala, bohuzel sony s nama pekne vym..... a to tvrdili ze veskere volanty, ktere byly kompatibilni s ps3 budou i s ps4, bohuzel se tak nestalo. Na to moje obcasne jezdeni by ta t100 asi stacila, a kdyby to nebylo ono aspon by se s nim vyradil prcek...:-D, jinak jeste co se tyce playsetu, tak ho muzu rozdelat na 3 casti, neni to delane jako jeden kus..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Kde jsi prisel na to ze jsem ho ani nevidel? Spis ty jsi nevidel t300, kdyz se to snazis rovnat, to je hodne jina liga. Volant co ma 270 stupnu rotace se nemuze v zivote rovnat 1080 stupnu. Pokud hrajete driveclub, pak to chapu, ale pokud jste zavodnici, nemuzete nad t80 potazmo t100 ani premyslet. Muj nazor.

To je jak kdybys rikal, na co bmw, vzdyt dacia staci...

Upraveno uživatelem hamony
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zavodnik nejsem, ale jsem clovek ktery ma rodinu a hypoteku na krku, takze 6 litru investice opravdu nepripada v uvahu. Proto ta uvaha nad levnejsi variantou, nebo vis o nejakych chystanych volantech na ps4???navic na tu t100 nejsou nejhorsi recenze, ze je z plastu a neni celokovovy, no a co! Pro me lepsi varianta nez hrat PC na ds4..

Btw. Sem ve veku kdy premyslum trosku jinak, na co ti bude bmw?? Na machrovani s kamaradama, draha udrzba, vetsi spotreba, drahe nahradni dily..me by stacila ta dacia, ta ma taky 4 kola, je cenove uplne jinde a doveze me kam potrebuju..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu